- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Cathy07 #103858 üzenetére
Amikor évekkel ezelőtt bejött az elállás joga vettem egy alaplapot, 10 napig ment a gépben, de úgy döntöttem nem marad, rákérdeztem az üzletnél és azt mondták természetesen elállhatok a vásárlástól minden probléma nélkül. Visszacsomagoltam a lapot, minden tartozékkal együtt, visszaküldtem és utalták a vételárat. Aztán vettem egy tápot, ami cicergett, 2 nap után elálltam, vissza is utalták. 5 hete vettem egy A5 2016-ot, megvettem, kibontottam, fóliákat is leszedtem, használtam kb 2 órát, de nem tetszett, hogy az ujjlenyomat olvasó tévesztett 10-ből 7-szer, visszaküldtem, pár napra rá jött is a pénz. Éppen ezért semmit nem veszek személyesen, ha tetszik valami megveszem és megnézem, sok helyen ingyenes a szállítás, csak a vissza futárt kell fizetni, ami 1k, de pl elmennem egy MM-ba, ami 105km-re van innen sokkal több pénz és idő is.
-
Ájvé
veterán
válasz
Cathy07 #103861 üzenetére
Is meg nem is. Szerintem minden vásárlásra jogos lenne, legalábbis ilyen műszaki cikkek esetén nagyrészt. Megnézed a szupermarketba, ott minden szép és jó, hazaviszed erre egy használhatatlan lassú f*s. Ez ügye nem is egyedi jelenség. Mit tudsz tenni ezután? Garancia? De működik. Lenyeled a békát és áron alul túladsz rajta, esetleg használod, bármennyire is rossz.
Egyébként lenti linken szerepel:
"Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé."
De ezt ki fogja bizonyítani (kereskedő), persze ha nem csinálsz gyári visszaállítást és 300 kép meg videó van a mobilon akkor könnyebb dolga lesz.kissa1026:
Működő képes (ahogy nálad is működött), nincs rajta sérülés és minden tartozék megvan természetesen sérülésmentesen, a dobozával együtt ami szintén egybe van.
De itt mindent leírnak. -
Ájvé
veterán
válasz
Cathy07 #103858 üzenetére
Alapvetően igazad van, de telefont használhatod. Szoftvernek kell bontatlannak lennie és más hasonló dolognak ami használatba vételt követően már nem használható fel újra. Szóval telefonnal pont megteheted, hogy használod két hétig és utána visszaküldöd, mert nem tetszik. Nyilván vigyázni kell rá, mert sérülés esetén az eladó számolhat fel ezért költséget, mivel köteles vagy eredeti állapotában megőrizni és így visszajuttatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest