- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Inkább akkor már ezt vedd. Csodát mondjuk nem kell várni ennyiért, teszt azért van róla.
-
Pl. HOMTOM HT16 PRO
Remélem, nem haragszol, hogy ilyen soká tartott válaszolni... -
-Faceless-
őstag
Pl. moto G gariztatása amazonnal postázással megy. Vannak akik nem akarnak ilynekkel foglalkozni. Én speciel megfizetem, mert még így is jó áron van az itthoniakhoz képest, ha bármi probléma van csak leadom itthon ha éppen arra járok, és el van intézve.
A kényelmet fizetem meg, nem azt hogy tőllük veszem.
#suhi84 A szomszédban a ditech felszámolás alatt van, és 200€ náluk. Gyári garancia van rá, amit itthon is lehet érvényesíteni, de nem csere szavatos. Ha így bevállalod, akkor igen jó vételnek számít. Az online rendelés nem engedi a M.O.-i címet beírni, írni kell nekik egy mail-t, és +25€-ért szállítják ide is.
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
olcsó droidból ami a használhatósági küszöböt átlépi talán az LG L4 II (függetlenül 27-28k).
ez alá szvsz nem érdemes menni.
FF OS-ből pedig jelenleg nálunk csak egyet forgalmaznak és az is inkább kerülendő (mármint a telefon, nem az OS, mert utóbbi frissítési szempontból jó lenne neked, azt a Mozilla preferálja és elvileg szolgáltatótól függetlenül megy a dolog). -
quailstorm
félisten
Akkor le kell mondanod az alábbiakról:
működik
gyors
nem idegesítő
support
friss droid
jó perifériák (kamera, mic, hangszóró)Tehát kb gyökeresen szembemész a kívánságaiddal, de engem ugyan nem zavar. Ilyen Huawei Y210 szerintem a legolcsóbb ami nem ARMv6-os, de 256RAMmal messzire nem mész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobilinternet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest