- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125806 üzenetére
Annyiért a G6 tényleg jó lehet, vagy Honor 9, kicsit drágább a Huawei P10..
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125803 üzenetére
Hát nem ugyanaz a kettő, leginkább árban van nagy eltérés.. mennyit szánsz a dologra?
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125799 üzenetére
Smartshop 88 890 Ft most így hirtelen (de színtől is függ), ne Media Marktot, meg ilyeneket nézz..
Van szó SE 2-ről, de még semmi sem biztos.
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125797 üzenetére
60-ért ne vegyél használtam SE-t, mikor 86 újonnan.. (Igaz 32 gigás)
-
Sungoo
addikt
válasz
overclockerr #125787 üzenetére
Ilyen árkategóriában sosem szabad azt nézni, hogy 2 év után eladnád. Mégis, mit fog érni? 2 tábla csokit?
-
juuzer
addikt
válasz
overclockerr #125784 üzenetére
Szia!
Ha alap felhasználásra kell, én a Mi A1-et venném, bőven vállalható készülék. SE jobb kamerában meg méretben (ha preferálod a kisebb méretű telefonokat). Bár használt helyett én is inkább egy új készüléket vennék.
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125787 üzenetére
Szerintem sem lesz kelendő a használt Xiaomi
, de SE-t sem vennék már, csak újonnan.
-
válasz
Háttö, elég eltérő a két készülék.
Kamerában az SE jobb, gyorsabb is a működése, ellenben engem zavarna a kisebb mérete pl., ahogy a Mi A1 meg már egy kicsit nagy. De inkább ez, mert a nagyobb kijelzőn jobb a tartalomfogyasztás. -
válasz
Szia,
A Xiaomi telefonokkal nincs kellő gyakorlati tapasztalatom, max futólag fordulnak meg nálam, így azt nem tudom minősíteni, csak a hardveres specifikációt nézem - azt pedig csak te tudod, hogy az eltérő oprendszer, kijelző méret, különböző funkciók mennyire fontosak neked -, de az iPhone SE esetén érdemes figyelembe venni azt is, hogy 2015-ben kiadott hardverrel szerelt 2016-os típus és viszonylag jó szoftveres támogatás ide vagy oda, használt készüléknél még az akkumulátoros elhasználódás okozta gyártói lassítással is számolni kell, még ha bizonyos szinten kikapcsolható is az akkumulátoros üzemidő...stb. rovására.
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125731 üzenetére
Szerintem jól döntöttél, én sem szeretem a 18:9-es képernyőket.
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125729 üzenetére
Érzékelhető lassulás biztosan nincs, ha jobban szereted a 18:9-es kijelzőket, akkor ezt vedd.
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125718 üzenetére
Annak úgy akkor sok értelme van..
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125715 üzenetére
Mobilaréna tesztje szerint ebben a kategóriában kiváló minőségű a fülesre jutó hangminőség.
-
Gyb001
senior tag
válasz
overclockerr #125715 üzenetére
Nem emlékszem pontosan. De valami olyan rémlik hogy magasabb ellenállás új fej/fülhallgatót sisteregnek., Valami speckó erősítő jelent van. Fórumának keress rá.
-
törölt tag
válasz
overclockerr #125712 üzenetére
Szia! A1 kategóriájában nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, az ajánlott vétel szokott lenni, pláne ha kevesebbet szeretnél rá költeni. A Huawei minimálisan drágább, és pl. nem rendelkezik 4K felvételi lehetőséggel, mint a Xiaomi. Viszont a P10 Lite-ban jobb előlapi kamera található, bár ez engem nem szokott érinteni. Mennyi ideig szeretnéd használni és mikor szeretnéd eladni?
-
pit stop
addikt
válasz
overclockerr #118322 üzenetére
Erre nem nagyon lehet válaszolni, mert nem látunk a jövőbe
Neked milyen jövőben kijövő funkciókra lesz szükséged esetleg...
Ebben az árkategóriában a felsoroltak a legjobb lehetőségek - ezek jelen pillanatban szoftversen is támogatottak.Ha azt szeretnéd, hogy 2-3 évig szoftveresen is up to date legyen telefonod, akkor egy nem régen bemutatott csúcstelelfont kell választani, mert annak az árában nem csak a hardver, hanem a hosszabb szoftveres támogatás is benne van, de ahhoz több mint duplázni kéne a keretet.
-
Gabis
őstag
válasz
overclockerr #118319 üzenetére
Olvasgasd ezt a fórumot, az ajánlások alapján válaszd ki amik neked is tetszenek, majd a készülékek saját topikját is olvasgasd. Specifikációk alapján nem derülnek ki a gyártó, széria hibái.
-
mark!
őstag
válasz
overclockerr #118317 üzenetére
honor8, p10 lite, moto g5 plus
-
pit stop
addikt
válasz
Újak közül Samsung A5 2017, Moto G5 Plus, Honor 8 van kb. ebben az árban. Használtan nem tudom mit tudsz kifogni.
Memória pedig nem feltétlen mérvadó, gyártónként változik hozzáállás. Van akinél lesz sok szabad memóriád, mert háttérben kilövi neked dolgokat, de akkor meg mire mész vele...
-
Gabis
őstag
válasz
Az miért baj ha alig volt szabad memória? Gondolom nem kevés app volt megnyitva. Én nem igazán értem ezt a memóriához való hozzáállást. Azért van, hogy használja. Vegyél egy Huawei-t ha az a fontos, hogy minél több szabad memóriád legyen, csak ne leoődj meg ha ezért cserébe bezárogatja a háttérben az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest