- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
x64emulator #165924 üzenetére
4 év nagyon hosszú idő, nehéz most megmondani mi lesz az 5g-vel. Én idén még simán vennék 4g telefont.
-
válasz
x64emulator #165924 üzenetére
Én még simán megvettrn a sanpis 4g változatot
Az előfizum nem tudja az 5g-t
és azért biztos nem fizetnék 3x annyit hogy az legyen mikor ezt a 8gb sem használom el -
nyisziati
veterán
válasz
x64emulator #151933 üzenetére
De tudjuk a választ, csak mivel ez kb. 10 éve tendencia, ezért nem akarjuk állandóan ismételgetni.
Az ázsiaiak ezzel (is) kompenzálnak, és mivel döntően ők határozzák meg, merre megy a mobilvilág, ezért a tabletesedés az irány. Sajnos ez van, tetszik vagy sem.
Minden évben híznak fél-egy centit a flagship-ek. -
x64emulator
tag
válasz
x64emulator #151915 üzenetére
Ezt vehetem úgy, hogy senki nem tudja rá a választ, vagy egyszerűen kiestem a jelenlegi vásárlói szektorból és ezért zavar csak engem.
-
zhata
senior tag
válasz
x64emulator #100533 üzenetére
Minimum 150 filmet néztem meg a Samsung Galaxy Alphámon - vigyázva arra, hogy mindig a teljes képernyőn menjen a film - beégésszerű jelenségnek semmi nyoma.
-
Ájvé
veterán
válasz
x64emulator #100540 üzenetére
Magyar rajongói oldal is van, lokalizált ROM-al és nekik köszönhető, hogy egyáltalán elérhető magyar nyelven valamilyen formában. Crowdin projektet is ők viszik és minden magyar nyelvű MIUI tőlük származik.
Nem egy sebesség bajnok, de az egyik legösszetettebb ROM ami van, ha valakinek bejön akkor könnyen rá is lehet szokni, utána meg már túl egyszerű lesz az AOSP vagy más modromok. -
ghiottone
nagyúr
válasz
x64emulator #100531 üzenetére
Van - 1 hét után adtam is el a Redmi Note 3 Pro-mat. Nálam a tiszta, stock android jött be. A miui nem nekem való.
-
Ájvé
veterán
válasz
MIUI az egyik legösszetettebb és legjobb modrom, még azok is elismerik akik nem szeretik egyébként.
Rengeteg funkció és beállítás van benne, hogy ebből mi hasznos valakinek az egyén válogatja, én sok mindent hasznosnak találok.
Global stabil ROM még nincs, de egyébként ha lesz is magyar nyelvet nem fog még egy darabig tartalmazni. Developer vagyis fejlesztői viszont fog tartalmazni (vagy már van is benne, csak valami korai fordítás, nem egyszerű a kínaiakkal kooperálni).
Eustockról megkapod stabil 7.2-vel magyar nyelvvel, az tökéletes mindennapi használatra.
Bármelyik másik felülettel felveszi a versenyt, esetleg nem mindenki szereti annyira, de attól még nagyon jó. Nézd meg élőben vagy videót róla. -
Scrydhan
senior tag
válasz
x64emulator #100535 üzenetére
De vigyázz a B20 hiányára,illetve nagyon,nagyon IOS-re hajaz a rendszer. Nem rossz,szeretem hogy vannak hozzá jó témák pl.
-
Scrydhan
senior tag
válasz
Szia!
Én egy ideje Redmi Note 3 Pro-t használok 3/32gb-osat,és atomstabil. Le fogom cserélni oneplus 3-ra mert csúcs telefont szeretnék,de eddig csak pozitív tapasztalatom van vele! Global Rom van rajta.
Bár nekem a tab s2-őn lévő tw is stabil,még... -
psg5
veterán
válasz
x64emulator #100523 üzenetére
Egyébként, ha a L735-ömet nem égettem be 2 év alatt akkor azért nagy a valószínűsége, hogy másik Amoledessel sem teszem ezt...vagy rosszul gondolom?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
x64emulator #100524 üzenetére
batai15: az majdnem stock rendszer lett.
-
batai15
félisten
válasz
x64emulator #100524 üzenetére
Hogyne. Htc 10.
-
diegho
nagyúr
válasz
x64emulator #100507 üzenetére
Jelenleg a legjobb hangú telefon az Alcatel Idol 4S, de ne kérdezd hol lehet beszerezni, sehol nem láttam itthon.
-
válasz
x64emulator #100507 üzenetére
Htc 10 vagy ha nem zavar az 5.7" akkor lg v10 a hangmodul miatt.
Psg5: sry
Ennis arra szamitottam, hogy gyengecske lesz az uzemido. Pedig aztan enntenyleg nyomkodom egesz nap. Valoban rohadt jo kepeket lehet loni vele plusz ugye a video is lehet full manualis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest