- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
mutyuru #193730 üzenetére
Ha explicite nincs BAJ vele, akkor én nagyonmaximum csak akkor, ha van valami tényleg jó trade-in ajánlat.
#193731: hasonló: mi a panasz a 15össel
? Azért olyat ajánlani, ami köröket fut rá a GYAKORLATI ÉLETBEN, nem feltétlen könnyű, kivéve ha pl telefotózni szeretsz.
-
-
Merchior
tag
válasz
mutyuru #162958 üzenetére
S20FE-t használok 3 hete, írok pár tapasztalatot, hátha segít.
Akksi bő egy napot stabilan bír 120hz-em is, gyorstöltés az alap 15w-al is bőven gyors, de vezetékkel fel lehet menni 25w-ig, arról nem tudok nyilatkozni.
DEX van, azt csak röviden próbáltam, de működik.
6gb ram-ot folyamatos multitaskkal, játékkal, teljes Ms office-al, mindennel együtt eddig félig tudtam csak terhelni nagyon smooth az élmény, egyáltalán nem éreztem kevésnek.
Már itthon is kapni Snapdragon-os verziót, arra érdemes lehet rámenni.Nekem személy szerint a telefon fizikai mérete határeset, az biztos, hogy szokni kell, de S10+ után nem biztos, hogy neked probléma lesz.
Én az S20FE-t nyugodtan ajánlom
-
-
F-ECT$
titán
-
-
nyisziati
veterán
válasz
mutyuru #137837 üzenetére
Sajnos a jó akku és a jack erősen behatárol, ráadásul a méret sem mindegy. Na meg az ár.
Valami kompromisszumra mindenképp szükség lesz.
Itt egy összehasonlítás: Mate 20 - P 30 - S 10 . Jack és dual-sim mindben van, aksik nagyobbtól a kisebb felé. Ugyanígy a méret is. (MiMix-et kihagytam a kis aksi és a jack hiánya miatt)Nem könnyű a választás. Méretet is figyelembe tudod venni, középtájékon van egy méretarányos kontúr-összehasonlítás.
Ha nem zavar a kissé nagyobb méret, akkor a Mate 20 megfontolandó lehet a nagy aksi miatt. Nézd meg egy Media Markt-ban, vagy ahol meg tudod nyomkodni. Plusz ennek a legbarátibb az ára, akár függetlenül is. -
Lecs@
addikt
válasz
mutyuru #95399 üzenetére
Szia. Ha picit hozzáraksz, Redmi Note 3 Pro, kevesebbért a Redmi Note 3. De Asus Zenfone 2 is nagyon jó vétel. Sőt a sima Redmi 3 is Best Boy most. Igaz, sok-sok készülék van a kategóriában. Használtan meg ebben az árban ott több kliens is van már, ami megbízható, jó teló lehet. Mondjuk P780 akuideje csodás volt nálam. Találni fogsz jó variánst tuti.
-
Ájvé
veterán
válasz
mutyuru #63916 üzenetére
Lehet, hogy jobban jársz ha ide írsz.
Külföldi vásárlásban van is tapasztalatod? Vannak elég lényeges tudni valók (rendelés menete, paypal, áfa stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest