- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
guest666
aktív tag
válasz
Prowler #80229 üzenetére
Én is néztem a GSM Arena kijelző tesztjeit, mert nekem is fontos a napfényben olvashatóság. Érdekes módon most a legjobb ilyen szempontból a Galaxy A3, és az A5 sem sokkal rosszabb. Fényerőben nem a legjobbak, mert AMOLED, de mivel kevésbé tükröződik az üveg, napfényben jó a láthatóság. Nem tudom mennyire valósak ezek a tesztek.
-
BenHans
addikt
válasz
Prowler #80227 üzenetére
Volt már a kezemben, a sebesség rendben van, összességében pozitívak voltak az első benyomásaim, de azért nem látom értelmét hogy lecseréljem rá az M7-em. Hosszú távú tapasztalatom nincsen vele. Topikjában nem szidják, tesztek jókat írnak. Persze semmi sem tökéletes így ez sem, de az ár/érték aránya nagyon jó, tehát jobbat csak drágábban...
-
tresh
veterán
válasz
Prowler #17594 üzenetére
Az komoly nekem meg fordítva a samuk mind vígan muzsikálnak. Azért egy ace és egy edvönsz nem összehasonlítható
Ja és ha jól tudom már edvönszre is van "prémium gari" ha gond lenne..az meg nem hátrány szerintem (az ace nálam is volt csere telefonnak azt hittem 1 óra után hogy földhözb*szom olyan sz@r volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest