- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hajraolaj1 #178472 üzenetére
Ha kell az infra akkor csak a xiaomi marad
onnét meg már csak a pénztárcád határozza meg mit veszel -
wenkman
tag
válasz
hajraolaj1 #168368 üzenetére
Köszönöm kielégítő válaszod!
1 kérdés:
"IPS kijelzőt én amúgy is jobban szeretem, mint az AMOLED kijelzőket" Miért? AMOLED ellen csak a beégést tudom felhozni, de a szép színek és az energiatakarékosság (fekete módban) mellette szól. Szóval miért vagy az IPS mellett?
Egyébként olyan telót szeretnék venni, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak:
Phone Finder - search for a phone by feature - GSMArena.com
De közben rájöttem, hogy a honlap keresője nem tökéletes, mert a Samsung A40 és a Nokia 6.1 is megfelel a kívánalmaimnak, de mégse hozza ki a rekordok között.
Szóval amint látható, kamera nem kardinális kérdés nálam.2 hete leszűkítettem a keresést erre a fenti 20+ modellre, de innen nem tudok tovább lépni. Folyton változtatom a prioritási sorrendemet:
-fenntartható legyek és vegyek olyat ami még 3 év múlva is jó lesz, de most drága;
-vagy olcsón vegyek, mert nekem inkább használati tárgy, mint státusz-szimbólum a telefon;
-vegyek egy Nokia 7.1-et vagy 6.1-et mert igényes külseje van, ma már olcsó és tiszta (pure) android van benne és Nokia van ráírva (tudom a HMD sztorit, de akkor is prémium külseje van és kész);
-vegyek egy A40-et mert ha még tovább szűkítek (gorilla glass, wifi5), akkor kvázi ez az egyetlen megbízható teló, plusz még kicsi is (144mm) , ellenben vannak benne bloatware-ek;
-vagy vegyem meg a jó ár/érték arányú Mi A2 Lite-ot mert sok jót írtak róla, Android one, ellenben kínai és ettől egyelőre távol tartom magam... ?Szóval csak szenvedek már 2 hete....
-
wenkman
tag
válasz
hajraolaj1 #168365 üzenetére
Hello!
Mesélj a Xiaomidról, lsz! Csak mert ez is benne van a célpontjaim között.
Android one rendszer tisztasága és a teló kis mérete miatt venném...
Tapasztalatod? -
hege21
aktív tag
válasz
hajraolaj1 #168333 üzenetére
Google Pixel 4A ,de márt csak használtban......
-
válasz
hajraolaj1 #168333 üzenetére
Ebben az ársávban 6,5" alatt nem találsz semmit
Kettő kisebbet találtam
Samsung a32 4g 6,4"
Redmi note 10s 6,43" -
válasz
hajraolaj1 #168298 üzenetére
A max 6" el kell engedned nincs ilyen teló
-
minilego
senior tag
válasz
hajraolaj1 #168296 üzenetére
Ezeket nézted? Nálam most elfogadta:
MI11TPRO50
BUDS310
SBA9JF10
65 eurot adott
-
P4lom5
csendes tag
válasz
hajraolaj1 #168275 üzenetére
Nem tudom, él-e még a lehetőség. Én a múlt héten rendeltem, akkor működött a promóciós kód és kaptam kupont is.
De egyébként kb 4ezer forinttal volt olcsóbb, mintha az itthoni legkedvezőbb áron vettem volna, szóval ha a bravomobil.hu-ról szerzed be, akkor is bőven baráti még az ára. ☺️ -
floratm
senior tag
válasz
hajraolaj1 #168275 üzenetére
Tedd kosárba...
-
Norbi.
őstag
válasz
hajraolaj1 #150475 üzenetére
Vagy az, vagy a Redmi Note 8T. Hasonló képességű, a Honor 128GB tárhelyt kapott, a Xiaomi pedig nagyobb akkut. Amelyik jobban tetszik.
Amerigo57: Valóban van, reggel átfutottam és az istennek se láttam. Bár, annyiért maradhat is náluk. -
psg5
veterán
válasz
hajraolaj1 #129273 üzenetére
Note 5 és nincs előfizu elkötelezettség. Legalábbis a választottakat figyelembe véve, szerintem. No de én nem vagyok szaki ám! Csak egy vélemény.
-
psg5
veterán
válasz
hajraolaj1 #129265 üzenetére
De a Redmivel nem kötelezed el magad és ahogy visszaolvasom tudásban bőven hozza a többi szintjét. Szerintem anyagilag is jobban jársz...
-
thomson7575
tag
válasz
hajraolaj1 #129268 üzenetére
Hogyha a szolgáltatónál nincs Note 5 ( márpedig sajnos nincs, és az árkategóriából nekem se esett le, hogy szolgáltatós
) akkor én még mindig a Smartot javasolnám a picivel erősebb hardver és az android 8.0 miatt.
-
Mans20
addikt
válasz
hajraolaj1 #129255 üzenetére
Én egyiket sem. Inkább egy note 5, A1 vagy A2. Nem tudom ezek az árak honnan vannak.
-
thomson7575
tag
válasz
hajraolaj1 #129255 üzenetére
Elég sok ember idegenkedik még a Xiaomi márkától, de egyáltalán nem csinálnak rossz telefonokat, sőt anno a Huawei is mint kínai cég hasonló képen kezdte pályafutását, most meg a világ top 3 márkája között van. Ár érték arányban az általad felsorolt telefonok közül a legjobb választás, és nem az 5 Plus, hanem a Redmi Note 5
Viszont, ha idegenkedsz a névtől, akkor mindenképp Huawei !!! A J5 árban simán kapsz jobbat, az A6+ pedig amilyen vasat kínál szimplán túlárazott.
A P Smart innen egy elég jó vétel lenne mivel a P20Lite ban is koppra ugyan az a Kirin659-es lapka van mint a Smartban. +40k különbözétért kapsz még 1 giga extra ramot egy picivel jobb kamerát és egy notchot(Természetesen nem éri meg !)
Az Y7 Primbe-ban a HD+ kijelző teljesen proig rombolja az összképet, főleg ha a kezedbe veszel utána egy FullHD+-os kütyütMég annyi, hogy az általad leírt árak használt árkategória gyanúsak. Én Midrange telefonok körében mindenképpen vadi újat javaslok.
-
Norbi.
őstag
válasz
hajraolaj1 #94905 üzenetére
Jó ez ennyiért, mi is áruljuk, (picivel drágábban) pár törzsvásárlóm használt ilyet, nem olyan gagyi. Kijelző érzéketlenséggel volt egy pár darabnak gond, de az kiderült az első 10percbe, utánna már minden ok velük. Nem nagyon kapsz ennyiért jobbat.
-
dokee78
félisten
válasz
hajraolaj1 #37795 üzenetére
Az Advance S-en akad a JB,rosszul optimalizálta a Samu,bár vannak legendák röccenésmentes példányokról.
Az L7II-nél is van valami gond,de nem ugrik be mi az.Esetleg linkelnél egy átlátható árlistát?
-
dokee78
félisten
válasz
hajraolaj1 #37764 üzenetére
Xperia J nem ajánlott.
LG Optimus 4X HD más forrásból?
ZTE Blade Super ->Szép a HD kijelző,de a chipset gyenge hozzá,izzadni fog.
LG optimus L7II -
Blackmirror
őstag
válasz
hajraolaj1 #30484 üzenetére
Nem csak a 4x hd-t írtam ám
és lumiákat(520-720) is megnézheted ha bejön a WP8,meg az xperia L-t is ajánlottam.SP már sajna nem fér bele a keretedbe ahogy látom,de ezek bőven jó telefonok hosszú távra.
nekem egy samu s adavancem van,ezzel is vígan elvagyok,az így most pl 15ezer forintba kerül
jó,nem egy erőgép meg öregecske is,te tudod mik az igényeid.
-
Blackmirror
őstag
válasz
hajraolaj1 #30475 üzenetére
Ezt az 50-60k árat ilyen xs-es előfizetéssel nézzük?
mert akkor ez ott kezdődik hogyaszongya lg 4x hd meg ilyesmik...lumiákat nem említve,xperia l,sp.Csak azért kérdezem,mert úgy tudom ez az akció a számlás előfizetésekre vonatkozik.
javítsatok ki ha kártyásra is.
-
DS39
nagyúr
válasz
hajraolaj1 #2356 üzenetére
Alcatel OT-995
-
HuMarc
veterán
válasz
hajraolaj1 #2356 üzenetére
Olvasáshoz nagy kell... Motorola Atrix 2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest