- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazs1981 #139679 üzenetére
Szia,
Eléggé eltérő a Huawei és a Samsung szoftvere, de stabilnak mondanám mind a kettőt.
A P30 Pro azért olcsóbb, mert a Huawei a Mate szériához képest visszafogott most néhány dolgot a P szériában, például jelentősen csökkentette a kijelző felbontását, nem adott sztereó előlapi hangot és hasonlók.
Annyit azért megjegyeznék, hogy bár a fényképek megítélése lehet szubjektív, de videók készítésében jobb a Samsung hangban és képben is, utóbbi kapcsán a Huawei csak 1080p 30fps-ig biztosít stabilizálási rásegítést, a Samsung viszont magasabb felbontásokon is. -
Laslow
senior tag
válasz
Bazs1981 #138857 üzenetére
Az S7-et vedd. Az van a feleségemnek is, napi nem tudom hány fotót/videót készít az izgő-mozgó gyerekekről, és tökéletesen bevált, alkalmas rá. Meglepően jó a kamerája. Nekünk ez volt az elsődleges szempont amikor telefont választottunk, és nem okozott csalódást. Egyébként kellően gyors, elég a tárhely/RAM is benne, szóval még tökéletesen használhat ma is, noha több éves a telefon. Én ajánlom. Az összes többi telefonunk kamerája pocsék ehhez képest, nem kicsit rosszabb, hanem SOKKAL. Nekem pl. Samsung A3 2017 van most, azzal szinte nem is érdemes fotót készíteni, talán fényes nappal a szabadban... Az S7-tel bármikor, mozgó gyerekről.
-
Ájvé
veterán
válasz
Bazs1981 #136367 üzenetére
Valószínűleg nem, de le vannak korlátozva, funkciók letiltva, illetve mindenki azokat nyomkodja, non-stop mennek, állítgatják őket ahol tudják, így egy idő után azért ez kihat a használatra. Mondjuk van ami automatikusan vissza áll gyári helyzetbe egy idő után, ez kicsit talán javít a helyzeten.
-
Ájvé
veterán
válasz
Bazs1981 #136361 üzenetére
Kiállított telefonok nem mindig nyújtják ugyan azt az élményt.
2-3 évet szerintem igen, tovább manapság nem nagyon lehet tervezni még csúcskészülékekkel sem, de ilyen minimális felhasználásra még elég lehet utána is, de sebesség biztos romlani fog ennyi idő után és akku is cserére szorulhat.(#136360) nyesix:
Pocophone F1, kamerában ez is elmarad, de nem annyival mint az általad felsoroltak. -
Ájvé
veterán
válasz
Bazs1981 #136355 üzenetére
Mihez képest mennyire gyorsak és egyáltalán mi a gyors. Ez szerintem egyén függő, ki kell próbálni és meglátod neked mennyire felel meg. Egyébként szerintem nem az általad felsoroltak a leggyorsabbak, hanem olyan készülékek amiken stock vagy stock közeli Android fut (Oneplus, Google Pixel, Nokia esetleg Android One projektes készülékek, de azok ügye nem csúcs készülékek így kiesnek nálad).
Sebesség idővel használat függővé válik részben, de idővel minden készülék óhatatlanul lassulni fog. Minél kevesebb programot használsz és a készüléket is jobban kíméled (naponta kikapcsolod és hagyod mondjuk estére kikapcsolt állapotban, vagy legalább naponta kikapcsolod kis időre és újra indítod) annál inkább megőrzi a gyorsaságát.
Ahogy előttem is írták ne egy közép kategóriás készüléket vess össze egy csúcskészülékkel, nincs értelme. -
Sungoo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest