-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pauliboy23 #191443 üzenetére
Köszi!
-
nji
aktív tag
válasz
pauliboy23 #125545 üzenetére
Ha a Huawei-t bolti garanciával veszem valamelyik gsm boltban, akkor is jár ár ez a két év ? Vagy ez attól is függ, hogy hol veszem?
-
válasz
pauliboy23 #125545 üzenetére
Ezt sok telefonnál így jelzi ki a HiCare, aztán később beáll a megfelelő két évre, valakinél napokon belül, másoknál meg hetek, vagy akár hónapok elteltével.
A számla/jótállási jegy a lényeg, az adatbázist nem igazán nézik/veszik alapul a szervizben. -
Greg-77
aktív tag
válasz
pauliboy23 #119105 üzenetére
Köszönöm az infót
pont egy Huawei Pad T1 7.0 tabletra vadásztam, utolsó volt kitéve. Kibontattam az eladóval még is mennyire lestrapált? Még ő is is csak nézett milyen állapotban van, kiderült ez nem is volt kitéve, de még csak kibontva sem, mert utolsó darab lusta volt a kollégája visszatenni a vitrinbe és itt kötött ki, nagy szerencsémre. Volt még sok mobil is jó áron, de azokat nem néztem meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest