-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
Domonkos #174360 üzenetére
Kell az Apple account.
Ha valami androidos tepsi mellett döntenél, akkor javaslom, hogy vedd igénybe a 40e Ft-os állami támogatást, a 3330-ast le is tudod ezzel adni.
Nekem itt, ha jól rémlik a Realme Gt Mastert ajánlották, ami támogatott telefon és lejön belőle a kedvezmény. De az egy majd 7 colos tepsifon. -
chatran
őstag
válasz
Domonkos #174350 üzenetére
Mobilt inkább nem ajánlanék mert nem nagyon értek hozzá.
Bank témában. Én erste-s vagyok, ők még képesek SMS-t küldeni a netbanki belépéshez. Azért hagytam ott a geCib-et pár éve, mert erőltették a fos okostelefonos azonosítójukat. Ajánlották még a fizikai tokent, havi 700-ért, ott köszöntem el tőlük örökre.
Kisméretű hosszú támogatottságú androidos telefon manapság már nem nagyon létezik, csak tepsimobilok vannak.
Tudom azt írtad, nem vennéd a kezedbe, de Revolutra bőven elég lenne egy első generációs SE (30-40 használtan), ami ráadásul majdnem annyira kompakt, mint a 3330.
Sajnos ezt sem lehet ajánlani, mert idén szűnt meg a támogatása. Ios 15 amit még rá lehet tenni. A Revo jelenleg ios 13-at kér, így tippre kb 2-3 évig tudnád csak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest