- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
-
Ájvé
veterán
válasz
fasyrt #123324 üzenetére
Igaz, elnéztem, de ez se jobb csak újabb, kamerában ez sem éri el a H8/P9 vagy HTC U Ultra szintjét.
HTC U Ultrát venném én is, talán kamerában jobbak a H8/P9, de minden másban gyengébbek (talán még SoT jobb velük, mivel elég nagy panelja van a HTC-nek), szoftveres támogatás is tovább várható a HTC-nél. -
Ájvé
veterán
válasz
fasyrt #123322 üzenetére
Kamera miatt biztos kihúznám, a többi jobb nála, de hardveresen is mindegyik jobb nála, támogatásban sem számíthat többre mint a felsoroltak. HTC U Ultra tavaly Januárban jelent meg, hardver miatt az számíthat a legtovább támogatásra a felsoroltak közül, kamera se rossz benne. P9 Lite ezzel szemben 2016 Áprilisi szóval lassan két éves, P9/H8 szintén 2 évesek lesznek lassan. Persze van P9 Lite 2017, ha arról van szó az csak 1 éves. Fotó minősége ennek is max közepes, szóval én nem venném meg, a felsoroltak mind jobbak.
-
Ájvé
veterán
válasz
fasyrt #123319 üzenetére
Ezek közül 2 év szoftveres támogatásra csak a HTC U Ultranak van esélye, de kamera szempontjából a P9/H8 jobb (P9 Liteot kihúzhnám a listából). A másik nem tudom mennyire lényeges neked, de a Moto G4+ közel stock droidot futtat, ehhez a HTC áll legközelebb a felsoroltak közül, EMUI (Huawei szoftvere) messze áll az alap Androidtól.
Order75:
Ali, ebay, esetleg más kínai webshop, esetleg szerviz ami kínai telefonokkal foglakozik:
- www.facebook.com/sultanmobilszerviz -
Fall-N
veterán
válasz
fasyrt #123315 üzenetére
Annak ideális, mint amilyen én vagyok. Soha nem használtam a gyári programokat, hanem megvannak a megvett programjaim, amiket mindig telepítek. Általában nem vettem egymás után ugyanattól a gyártótól, így fölösleges is lett volna a saját alkalmazásukra berendezkedni. A1-en nincs semmi sallang meg bloatware csak a Google saját meg az én megvett dolgaim. Nem futnak fölöslegesen kiírthatatlan gyártói felületek (pl. EMUI, Samsung Experience) sem csak a csupasz droid, ahogyan a Google megtervezte. Másrészt jobban ki lehet használni a vasat, mert nem fogja le a sok erőforrást pazarló gyártói szemét.
-
Real_Necro
veterán
válasz
fasyrt #122794 üzenetére
Miért aggódnánk? Mit nyersz a frissítéssel azon kívül, hogy nyugodtan alszol, hogy frissítve lett? Szó volt róla, hogy 6-os droid óta alig változik valami, lehet már igazából nem is veszel észre különbséget.
Írtam korábban, 4.2.2 Kitkat-et használok mai napig a G2-őn, és nem hiányzik semmi, ami a későbbi androidokban benne lenne. Persze ez én vagyok, lehet mindenki más power user.
Aztán az is lehet, hogy trendiség mutogatni az ismerősöknek, hogy "nekem Oreo van..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest