- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
Zoleee89 #85154 üzenetére
Annyira en sem vagyok tajekozott de ha s3 bevalt akkor sztem s4 is jo lesz.
S5 nem tudom mennyivel dragabb sztem nem olyan nagy elorelepes az s4 lte verziohoz kepest.
Note 3 egy jo kis telefon szinten de azert az egy masik meretkategoria mar...
kinaiakrol nem nyilatkoznek nem ismerem es nem is vennek kinai markat ettol persze lehet jo... -
zack
nagyúr
válasz
Zoleee89 #1715 üzenetére
A kérdés nem ilyen egyszerű.
Nexus
Pro: 316ppi kijelző (1280x720), nagy kijelző (4,6 col), gyors net (4G vs 3.5G 10,37 mbps vs 7,25 mbps), a legújabb hivatalos Androidos rendszert mindig elsőként kapja meg, 150mAh nagyobb aksi (1750mAh)
Kontra: Pentile matrix technológia, Gyenge külső hangszóró, videó felvétel és a fényképek minősége, GPU (PowerVR SGX540), súly és méret (149g), zenei rész, nem bővíthető (16Gb), talán a fizikai gomb hiánya.
Galaxy S2
Pro: RGB matrix kijelző (SAMOLED Plus), Mali 400 GPU, fényképezés, videó, zene, bővíthetőség (microSD), fizikai gomb (szubjektív), kompaktabb méret 4,3 colos kijelzővel, 116g súly.
Kontra: 800x480 felbontás (217ppi)...A többi nem negatívum, inkább úgy fogalmaznék, hogy bizonyos dolgokban a Nexus jobb, de ezek ettől még nem negatívumok.
Összegezve. Ha a multimédia, játékok, és a bővíthetőség a fontos, ráadásul nincs nagy tenyered, akkor S2.
Ha gyorsabb netet akarsz, nagyobb felbontású kijelzővel, és fontos hogy elsőként kapd meg a friss szoftvert, akkor Nexus.Személyes véleményem, hogy az S2 univerzálisabb, komplexebb, illetve a 16Gb fix méret, és a jóval gyengébb GPU és zenei hangzás számomra kizáró ok lenne.
Jelly Bean-t (Android 4.1) a Nexus már megkapta pár hete, az S2-re októberben folyamán jön, de ha a support döntő tényező számodra akkor inkább a Nexus.Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest