-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gixxer-tomee #65339 üzenetére
Ne a rendszert szidjuk a fejlesztők kínja miatt. WhatsApp, Facebook messenger meg csomó más szolgáltatás tökéletesen megoldotta hogy menjenek az értesítések. A Viber egyszerűen nem képes erre. De én úgy hallottam egyik platformon sem egy kifejezetten hibamentes, jó app.
(#65338) cidalain: Mi volt a probléma velük? 520/620 kicsit félrement széria volt, többen írták hogy újraindulnak (nekem is újraindulgat) de ezeket leszámítva mindről csak jót hallottam.
(#65345) corvette: Én iPhone 4-et már nem vennék, iOS7 is kikészítette mikor megjelent, támogatva se nagyon lesz már. Minimum valami 5-ös szériát néznék ilyen téren.
-
Casanova*
veterán
válasz
gixxer-tomee #65343 üzenetére
köszi! z3 compact vagy iphone 5s lesz.
-
Casanova*
veterán
válasz
gixxer-tomee #65339 üzenetére
na akkor felejtős a wp
-
silvergod
őstag
válasz
gixxer-tomee #42011 üzenetére
s3 lte-re lesz KK,szerintem jövő nyár fele...
-
pit stop
addikt
válasz
gixxer-tomee #42003 üzenetére
Z-nél nagyon nem mindegy hogy melyik szoftverrel fut, a szoftverfrissítésekkel mind a kijelző mind pedig a gyorsasága fényéveket fejlődött saját magához képest.
Eleje meg mindegyiknek üveg így összességében jó rá vigyázni.
Samsungban rádió nincs, nemtudom ez számít-e; egyébként egyetértek Ed3r_X_ kollégával.( #42000 ) darvak:
A linkelt telefon bolti garis, nem gyári garis így azt kerülni ajánlott.
Egyébként 820 azért jobb mert nagyobb memória miatt se játékkal se frissítéssel nem lehet gond hosszabb távon, de alatta is teljesen vállalhatóak. 625-nél nekem pixelek kiszúrják szemem de van akinek bejön. A többi egyéni preferencia kérdése vaku/rádió stb. -
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
gixxer-tomee #42003 üzenetére
(Z) Na meg ott az akksi probléma... Reggelire megeszi ez a hardver!
Most úgy tűnik, hogy saját magamat akarom lebeszélni róla.Pedig nem. De baromi nehéz dönteni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gixxer-tomee #42001 üzenetére
Ezek közül Xperia Z-t választanám azért a hardver miatt, elég kell legyen az, nemrégen kapta meg a 4.3-mat is, de esetleg Nexus 4? Lehet olcsóbb, és lehet jobban is járnál vele.
Többit kiejteném, gyengébbek, és annyival egyik részük sem jobb szerintem. A Samsung anyaghasználata elég rossz, w333 tudna mesélni róla. SP van nekem, elég jó, tényleg példásan össze van rakva, de Z ugye jobb, Idol S meg nem egy kategória a Z-vel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest