- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubili
csendes tag
válasz
Zotya84 #171989 üzenetére
Hosszú, keskeny, vékony a formája. Nincs kicsi kezem, de kényelmetlen fogni (nem hazsnálok tokot). A bekapcsoló gommba épített ujjlenyomat olvasó miatt a telefon elő és hátlapját mutató és hüvelykujjal csípem össze, úgy fogom meg. Az arcfelismerőt hamar kikapcsoltam, mert állandóan megismert. A felső sáv lehíúzásokor, hol az értesítések, hol a funkciós sáv jön le, általában a másik, mint ami kell. A közelségérzékelője szar. Hívás közben random tartásba rakja, kihangósítja, jegyzetel. Szerintem a zseb (?) funkciója sem tökéletes. A messenger üzenetek hangerejének állítási lehetőségét nem találtam meg, így inkább kikapcsoltam azt, mert nagyon hangos. Így is néha hangosan pittyeg, még nem tudtam rájönni, hogy mitől. Facebook, messenger értesítések nem mindig érkeznek meg (de ez lehet, hogy az alkalmazás hibája). Valamiért ugyanolyan felhasználás mellett jobban fogyasztja a mobilnetet. Az időjárás app nem pontos, nem frissül magától. Többet kipróbáltam, többféle beállítással. Magát a rendszert megszoktam, átláttam. Elvileg a VoLTE be van állítva és aktív, de hívás közben ledob a hálózatról. Hazaérve wifi közelbe nehezen csatlakozik magától, sokszor manuálisan kell csatlakoztatni.
-
pubili
csendes tag
válasz
Zotya84 #171981 üzenetére
A Nokia 7.1-emet Xiaomi Mi 11 Lite 5G-re (nem az NE változat) cseréltem. Azon kívül, hogy az alkalmazások megbízhatóbban működnek rajta (kivéve az ébresztő-az megbízhatatlan), még nem tudtam megszeretni. A Realme GT Master jöhetett volna még szóba, de a Xiaomi könnyebb, vékonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest