- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maczera
aktív tag
válasz
dave93 #134359 üzenetére
Itt van egy teszt a Mi Mix 2s-ről, olvasd el! Azt neked kell eldöntened, hogy a többlet, amit nyújt megéri-e a kétszeres árat. Nyilván attól is függ, hogy mennyit és mire használnád. Nekem - bármennyire is tetszik - nem érné meg, mert nem használom olyan szinten a telefont.
Redmi Note 6 Pro helyett nekem a Redmi Note 5 a szimpatikusabb, de ízlés dolga. Mindkettő jó választás, csak nekem a notch nem szimpatikus.
-
headhunter86
senior tag
válasz
dave93 #107857 üzenetére
Basszus, nekem is ez a három modell van most a kalapban, és ugyanezek az aggodalmaim is.
Nekem mondjuk Redmi Prime 3S fele billen a léc. De mivel most is Nexusom van ezért 5X is bejön. Csak 2 giga ram és a kevesebb akkuidő tántorít.
Note 3 SE-nél pedig a mérettel van bajom. Félek, hogy túl nagy nekem már az 5.5.Ja meg kicsit félek ezektől a MIUI-tól is, meg ettől a sok frissítéstől. Olvasgatom, hogy lefrissült és ilyen, olyan hiba van egyeseknél. Nekem Nexus-nál nem igazán volt ilyen gondom.
Neked sikerült már döntened?
-
Ájvé
veterán
válasz
dave93 #107870 üzenetére
Már egy ideje (mióta a Xiaomi nemzetközi terjeszkedést tervezi) zárt BL-el jön minden telefon, hivatalosan is nyitható (elég macerás mondjuk). De ha megfelel a gyári ROM akkor felesleges ezzel foglakozni.
Szerintem az egyik legjobb vétel ennyiért, Nexus 5X-nek a kamerája nagy előnye, ezt mérlegeld, ha nem olyan fontos akkor RN3S (SE) jó választás. -
Ájvé
veterán
válasz
dave93 #107857 üzenetére
Újonnan is kapsz Nexus 5X-et 70-ért, de ha 32GB ROM-os akkor is 80-ért már az is van.
Note 3-ban sokkal jobb a SoC, mint 3S-ben, olyan erős, mint a Nexus 5X-ben. Akku idő Note 3-ban sem rossz, ilyen téren Nexus 5X a leggyengébb a 3 közül.
Kamera szempontjából Nexus 5X magasan a legjobb ezek közül.
Lehet rajta szoftvert cserélni, még BL-t se kell nyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest