- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
tag
válasz
szabolcs1975 #194716 üzenetére
Minden modellre rá lehet külön keresni, ha minden adatot leírnánk részletesen akkor itt lenne egy oldalnyi szöveg főleg 6-7 felsorolt modellnél. Processzorokat össze lehet hasonlítani a nanoreview oldalán de akár komplett telefonokat is, illetve ott a gsmarena. Az átlagot már minden telefon tudja. Viszonylag erős soc, 120hz kijelző (ami fontos hogy ltpo -e vagy sem) sztereo hangszóró, ip rating, akkuidő (mAh szám szinte egyáltalán nem számít, gsmarena-n ez is minden fentvan percre lebontva)
Nagyjából a 200 ezres legkeresettebb/legjobb modelleket írtam, nem volt szó semmilyen preferenciáról erő vagy fényképezés szempontjából, pedig az igény az ami döntő.
Nyilván ha valaki leírja, hogy mire használná és annyiból fullozzuk ki akkor részletesen leírjuk, de a legjobbra mit válaszolnál? Miben a legjobb, akku, erő, kamera, strapabíróság, vezetéknélküli töltés? Pont ez az a kategória amiben szinte minden gyártó különbözik és valamiben lenyomja a másikat. -
LámaZ
addikt
válasz
szabolcs1975 #101797 üzenetére
Sztorizgatok egy kicsit.
Kb. 10 éve esett meg velem – amikor még a lesajnált újpalotai lakótelepen éltem – hogy a 173-as buszon felejtettem a bunkofonomat, egy egyébként nem olcsó Sony-Ericsson készüléket.
Tulajdonképpen észre sem vettem a hiányát, amikor csöngettek az ajtómon, és egy fiatal srác (Áldassék örökre!) hozta nekem a telefonomat, ugyanis a kezdőképernyőn rajta volt a nevem és a címem.
Hálálkodtam, ahogy az ilyenkor szokás, és ráerőszakoltam 2000 Ft-ot, hogy valamilyen megfogható módon is kifejezzem a hálámat, mert csak a SIM-kártya letiltása és pótlása került volna – ha jól emlékszem – a duplájába.
Nem akarta elfogadni, de beletettem az ingzsebébe.Másnap reggel, amikor megnéztem lent a postafiókomat benne volt a 2000 Ft.
Hát, ilyen is van!
-
negroo
aktív tag
válasz
szabolcs1975 #101797 üzenetére
Az csak el tulajdonítás.
-
Ájvé
veterán
válasz
szabolcs1975 #101799 üzenetére
expansys.hu külföldi online bolt, de megbízható. Motorolák rendes garanciával vehetők náluk.
-
lorinho
aktív tag
válasz
szabolcs1975 #101770 üzenetére
Szia!
Honnan vetted a mobilt? Pont egy megbízható online boltot keresek. -
Soybex
őstag
válasz
Troll on : Nexus 5x-et mivel már van rá tokod
Troll off : Mekkora a kereted? -
LámaZ
addikt
válasz
Gondolom volt rajta lopásgátló szoftver, pl. prey.
-
Ájvé
veterán
válasz
3. ebay, ali stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest