- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Még mindig nem döntöttem... eléggé vergődök ebben témában. Az eddig tuti befutónak tartott Motorola Atrix 2 a rendes gyártói garancia hiánya (csak "bolti"...), illetve a teljesen bizonytalan verziók ME/MB különféle gyermeteg hibák miatt lehet mégse olyan jó választás.
Amit néztem, hogy hardwareben az Alcatel OT-992D papíron a Galaxy Ace 2 és Xperia U felett van, árban pedig jóval olcsóbb, ebben az árkategóriában (40-50k legjobb esetben, de 55k is lehet akár, új, gyártói garis) nincs is nagyon más jelölt?!
Most 45k-ért zsír újonnan 2 év gyártói garival tudnám megvenni a 992D-t, érdemes?! -
Ricardo
titán
-
adam320
senior tag
ICS az van, JB az nincs, az SGX540 szerintem még mindig egy remek gpu ( kicsit olyan mint anno a pc-s 8800gts 512)
fájó pont lehet ez hogy JB nincs, meg talán ez hogy 2.1 - es bluetoothot kapott, bár ez lényegében elenyésző, én nyugodt szívvel merem azt mondani hogy jól tetted hogy utána néztél, mert korrekt telefont kapsz, kispénzért. ( de még nézelődj szerintem egy kicsit, lehet találsz még ennél jobb vételt is) -
adam320
senior tag
Na látod ez egy jó kérdés, pedig elég jó telefon.
Igazából annyi fajta telefon van már, hogy pont ez elkerülhette sokak, köztük az én figyelmemet is, de mostmár tudom mit kell ajánlani 55ezertől,tényleg eléggé jó.
Az egy bibi ott van hogy az Ace2 még mindig jobb választás, ha persze a kedves vásárlót érdekli az OS, és nem akar gányolni, ugyanis ez a srác az életbe nemkap gyári jelly beant.Egyébként..
Ezzel csak jól járhatsz. -
xtevo
őstag
Mivel akkor választ nem kaptam, ezért jópár oldalt visszaolvastam, hogy a szakik mit ajánlanak ebben a kategóriában, ezzel kellett volna kezdenem, jobban jártam volna.
Megvizsgáltam a Samsung Galaxy Ace 2 és Alcatel OT-992D mellett még egy rakat telót, de a szemem a Motorola Atrix 2 telón megakadt, és nekem mind kinézetre, mind hardverileg eléggé meggyőzött, ez igaz, hogy már 55k körül van, de szerintem a dual core proci és 1gb ram megéri a többlet ezreseket.
Miért nem ajánljátok ezt mostanság? Annyira rossz lenne? Vagy csak nincs jó marketingje? -
quailstorm
félisten
Szerintem a 992D jó telefon. Már a 993D sem volt lassú általánosságban, elég intelligens a rendszer és az SD kezelés is. Hardver ott van, fél giga RAM meg nagyjából elég. Csak nagyon extra igényeket nem elégít ki(sok weblapfül, egy-két giga feletti játék). Viszont valószínűleg nem fog szoftverfrissítést kapni, ezzel számolj. A kamerát lehet hozni negatívumként, játékokban minimum a galaxy s szintjét hozza, ami elég jó(jobb mint az ace2 és mali-400-as egyéb ökörségek).
-
quailstorm
félisten
Gyors de csak össze van fosva, anyagminőség, szerelés gyatra. MTK6575 és MTK6577 elég jól, 6575-öt használtam már, de az Alcatel komolyan van gondolva, átgondolt, jól tervezett, EU-s szabályoknak megfelel. Valószínűleg óriásit nem csalódnál az aTAB5-ben, az Alcatelt meg elismerem hogy gyenge, bár HTC HD2-vel elég jól lehet játszadozni, és kb az is hasonló hardveres szinten van.
(#7943) Wa2x_ : azért gondolom nem olyan jól szerelt, meg a kamerát se hinném hogy jó. Valamint csak fél giga ram. De ICS, és normális GPU meg van. Az új MTK procikba licenszelnek végre rendes 3D gyorsítót, a MALI-400-at meg hagyják a hülyéknek meg az occsókínai 20k-s tabokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest