- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
cyberkind #32668 üzenetére
Én nő vagyok, de még az én kezembe éppen elfér
Elvileg igen, annyi fog kijönni rá, legalábbis akik a topicjában vannak ők jól értesültek és jókat szoktak mindig mondaniErre bőven elég amire használnád.
Nekem a szempontok, az netezés, filmnézés, jó kamera, telefonálás, egy kis játék meg legyen normális zenei hangzása, és ez mind megvan.. igaz pár napja van meg, de szerelem ezSony garisat nem tudsz venni csak akkor ha Telenornál veszed, mert Sony hivatalosan nem forgalmazza nálunk (Telenornál olyan 110-120 körül mozog, míg függetlenül fullosan 82). B-Teltől vettük többen is, ez viszonylag megbízható bolt - az én teljesen szubjektív véleményem szerint - azokhoz képest, amik tényleg kis sufni gsm-ek és eddig láttam.
Ha érdekel akkor gyere át a topicjába, mindenki nagyon segítőkész
Kamera az jó az tuti
Azt teszteltem a napokban, és tényleg szép
a HD kijelzőn meg élmény mindent csinálni..
DE! Nem akarlak rábeszélni
Nekem nagyon tetszik, de nem biztos, hogy másnak is ennyire bejön.
-
pit stop
addikt
válasz
cyberkind #32664 üzenetére
Szerintem ha van egy jól működő stabil szoftver hozzá az többet ér, mintha jönne rá frissítés ami vagy ront vagy javít.
4. felett már jó droid és ha jól tudom az megvan rajta. Onnantól csak minimális lépések vannak, nemhiába nem ugrik 5-re verziószám.
Z kamerában nem bajnok de Z1 már elég jól teljesít - más oldalakról kikerült tesztek alapján nem végleges szoftverrel volt mégse MA-nál (meg pár helyen).
Ion szerintem egyik legszebb telefon. Mivel nekem nincs és nem volt tulajdonomban teszten kívül sokat nem tudok hozzászólni - kolléga tud segíteni aki friss tulaj, vagy a telefon topikjaSzerk.: Mindíg jobb a gyári garis, a technika ördöge sose alszik.
Z1-et te hoztad fél, én csak reagáltam -
Vermilion69
aktív tag
válasz
cyberkind #32664 üzenetére
Javaslom, hogy nézz be a sony ion fórumba
nekem is ott rengeteget segítettek. A kamerája szuper szerintem és úgy az egész is.. gyors is, meg hát igencsak szép is
Én az LG 4X HD között és az Ion között gondolkodtam... aztán megnéztem pár képet amit az LG csinált és rögtön az Ion mellett döntöttem
Én is rákérdeztem a szoftver frissítésre és kaptam néhány választ mert én is pont emiatt aggódtam, hogy nem elég "friss" és túl "régi":
[link]
[link]
[link]Én jelenleg elégedett vagyok vele.. viszont kis kezűeknek nem ajánlom
-
pit stop
addikt
válasz
cyberkind #32658 üzenetére
Fő verziós frissítést már biztos nem kap szerintem, kisebbet csak valószínű.
Olyan droidot keresel ami jó kamerában? Ha Ioné tetszik akkor miért olyan égető az újabb verzió. Amikor telefonokra kiadják újabb verziókat rendszeresen sikerül valamit elqni - például a kamerát (tehát ami most jó lehet egy rakat... lesz vagy fordítva.)
Csak jelezni akartam hogy elvileg folyamatosan építkezik rendszer és a gyártók de vannak félrecsúszások ami miatt más nem fog úgy szuperálni.[ #32662]: Én Iont venném.
-
Dhampir
félisten
válasz
cyberkind #32656 üzenetére
Egy hölgynek Sony Xperia P-t szereztem, és nagyon szép színűek a fényképfelvételek. Feltételezésem szerint az Ioné sem lehet rosszabb.
Ha lenne rá zsozsóm, valószinüleg megvenném az Iont, de neked kell eldönteni.Az Xperia sorozatból nekem a P, S, SL és az Ion tetszenek a legjobban.
Ha jól működik a régebbi Androiddal is, akkor minek rá az új? Engem nem zavar egy régebbi firmware, tegye a dolgát rendesen és kész.
-
Švejk
őstag
válasz
cyberkind #32646 üzenetére
A titok nyitja, hogy a Samsungon futó Touchwiz egy optimalizálatlan, lassú, sz*r.
Kiábrándító volt nekem az S4 sebessége, a Lenovo A820-am folyamatosabb volt.
A Sony optimalizál, ügyesen, így gyorsabb is a rendszer.
A támogatás teljesen gyártótól függ. A Samsung például elég jó ebben, a 3 éves S2 még megkapja (megkapta???) a 4.2.2-es frissítést, a konkurenciája, a HTC Sensation 2.3-ig, míg az LG 2x 4.0-ig jutott.
Persze fejlődtek a gyártók, a Sony elég változó teljesítményt mutat, a Solát/Xperia U-t még 4.1-re se voltak képesek frissíteni, a többi modell már jobb helyzetben van. Az LG fejlődött, a kifejezetten alsó-középkategóriás L7 4.1-et kapott, és egy minőségi ugrás volt most náluk. A HTC is változó, az árai alapján azt hinnénk, hogy biztos remek supportot nyújt, ez nem teljesen így van, a csúcsmodelleket korrekten frissítik, de a felső-középkategóriás One S már nem kapott 4.2-t. -
quailstorm
félisten
válasz
cyberkind #32309 üzenetére
Kamera miatt tökmindegy, attól függ hogy kell neked hogy a gyári ROM is működjön, vagy jó a galaxy mini szintű lag, esetleg custom ORM.
(#32310) Dhampir: Sonyhoz képest jó, de rettentően mos. Főleg a füves képnél látszik.
(#32312) l.skywalker: jó telefon, de nem váltja ki a kompaktot. Árkategóriában remek, szívesen vennék ha lenne rá píz, de kameráról volt szó. N8-nál rosszabb ne legyen má
-
w333
félisten
válasz
cyberkind #32313 üzenetére
Őszintén ezek közül egyiket sem
inkább itt vedd meg :Link !
De ara készülj fel hogy nem lesz olyan tartós mint az N8
nekem volt úgyan ilyen telefonom és őszintén kb. 1 hónap alatt úgy összekarcolódott az egész zongora fekete ház mint más telefonjaim kb. 1 év alatt !
Vigyázni kell rá nagyon, és mindenképp kell rá egy tok !Persze ha a kamera fontos akkor ez a legjobb választás !
-
w333
félisten
válasz
cyberkind #32309 üzenetére
Igen fontos a 2GB/RAM miatt ! a sima S3 -t már nem szabad venni !
Kb. 1 hónapja az S3 LTE 90 ezer forint T -nél, most már 112 ezer
Ha jót akarsz akkor Samsungot csak gyári garanciával veszed meg, mert előfordulhat képernyőbeégés és bolti garanciában nem fogják ingyen cserélni
Samsung telefonhoz kötelező a gyári prémium garancia ! -
quailstorm
félisten
válasz
cyberkind #32306 üzenetére
Nem összehasonlítható... Nokia 808 fényképezőgép. SGS3 meg jól fotóz teló létére. itt kereshetsz tesztképekre magad
Sonyból jó kamerásat, ami meggyőzött nem tudok mondani. Tán a Z, de az se nagyon. Meg az drágább. Zajos, mosott, részlettelen, sokszor kromatikus aberrált--> Xperia S is ilyen volt.
De nem ismerek sok készüléket rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest