- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #126749 üzenetére
Százat még simán megér.
-
juuzer
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #126749 üzenetére
Szerintem simán, még jó telefon a mai napig
-
juuzer
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #126682 üzenetére
Szia!
Ha a 2 között kene dönteni, akkor P20 lite. Van benne: NFC, 5GHz-es WiFi és Tyoe C-s a töltője. Ha ezek nem kellenek, akkor a Mate 10 lite is jó választás. Meg ugye a P20 lite is üveg hátlapú.
Házon belül én még a Honor 7X-et ajánlanám.
Persze ha nem akarsz Xiaomit
-
törölt tag
válasz
Van, Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64.
-
Enter65
senior tag
válasz
Szia!
Nekem azt mondták, hogy u.a, igaz én a Mate 10 pro és a p20 pro-t kérdeztem. De ha minden igaz akkor a hardver egyezik, max a kamera AI-je okosabb. De majd jönnek okosabbak és megszakértik..
-
Sungoo
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #126385 üzenetére
Ez ilyen. Volt, már nincs.
-
Ájvé
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #126011 üzenetére
Jó telefon, de csak akkor ajánlott ha bele tudsz merülni a ROM-ok világába. Ezeket valamilyen módosított gyári ROM-ra emlékeztető ROM-al küldik, de így nem ajánlott használni. Rengeteg custom ROM van rá, nem is nehéz feltenni őket.
Gyári ROM megint csak nem ajánlott, már a Google Play is tiltott rajta szóval nekünk használhatatlan is.
Bangoodon nincs vám kerülés tudtommal, így áfát ki kellene fizetned ha bejön az országba, én inkább geekbuyingot (EU raktár) vagy gearbestet néznem. (Bár ahogy nézem geekbuyingon pont most akciózták ki ezt a típust és nincs már nekik).
Nekem amúgy Le Max 2 van, ennek aktívabb a topikja viszont ez 2K-s kijelzővel van és 3000-es akkuval, de 55 körül szerintem megkapod már.
Itt úgy látom van és van Priority line szállítás is amivel elkerülheted az áfa fizetést. -
mark!
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #120034 üzenetére
megéri. feltéve ha nincs semmi baja.
-
válasz
T0mBd1gg3R #120023 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy 3/32-es a G3. Tudnátok tanácsot adni?
-
batai15
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #117506 üzenetére
Kb 1 éves az se... Itt se kell félni a támogatástól...
-
mark!
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #117506 üzenetére
az emberek nagyrésze már az i8-ra van kiéhezve. ha ki is dobnának egy másik kompakt almát:
1.drágán indulna
2.az SE ára nem menne le, mivel apple termék. -
válasz
T0mBd1gg3R #116738 üzenetére
samsung 1 év + regisztrációval még 1év
Huawei p9, P10, 2 év + regisztrációval még 1 év -
válasz
3 év garit akkor ad ha a samsung üzletben veszel telefont...
-
BenHans
addikt
válasz
HTC U11 van 200 alatt, smartshopnál 190. Európai régiósokra érvényes a két év gyártói garancia.
A szoftver supportról pedig jelenleg ez az állásfoglalás: Confirmation of the updates came by way of HTC’s president of smartphones and connected devices, Chailin Chang, who said that the handset will receive updates to the next two versions of Android. Chang also adds, “We may extend support to the next three versions of Android. It will depend on the hardware and software demands of the version […] and if it will bring value to the consumer.”
-
ToniSoprano
addikt
válasz
2. év: csak jún 30.ig samsung experieance-ban volt 3 év [link]
-
lezuvius
őstag
válasz
2 evig kapsz szoftverfrissitest, utana mar csak biztonsagi frissitesek.
Tudtommal 1+1ev garancia van ra. -
mark!
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #116320 üzenetére
ha tetszik az SE, akkoe vedd azt, sokkal tovább fogja bírni mint egy samsung...
-
pit stop
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #116314 üzenetére
Moto g5 Plus, Honor 8, samsung s7
Nekem ár nem volt egyértelmű így attól függ mennyit szeretnél fizetni... -
w333
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #89164 üzenetére
Én a helyedben biztosan a P8 -t venném (huawei csúcstelefonja)
(#89169) ObiWan13
Anyaghasználat, hűvösebb SOC, támogatás, kamera !
Ezenkívül a Mi4 a jelenlegi csúcsmodell, míg a Mi4C inkább felső középkategória !
-
lezuvius
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #89164 üzenetére
Honor 7 remek kis telefon, ha megveszed nem csalódsz benne
Huawei egy jó márka nem gagyi kínai
-
válasz
T0mBd1gg3R #89031 üzenetére
Átnézegettem az ajánlatokat, ez a Galaxy S5 Neo elég szimpi tulajdonságokkal és árral bír így akciósan, 20*4390 de úúútálom a Samsungokat, szóba sem jöhet. Valami titkos tipp? Sony Xperia M4? Lg G4C?
-
SybenX
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #81434 üzenetére
Manapság mindent Kínában gyártanak,de az nem azt jelenti,hogy rossz.Már a nexust is kínai gyártó gyártja.Múltkor vettem egy samsung ssd-t,azon is made in china felirat van.A márka a lényeg nem pedig az,hogy hol gyártják.
60k-ig Xiaomi redmi 2/Moto G 2nd Gen 4G/Honor 4c/Moto E 2015 androidból.Lumiából mindegy melyik.
Lg/Sony/Samsung-ból csak felsőkategóriában éri meg venni. -
BenHans
addikt
válasz
Nem azért mert 60 éves. (de amúgy nekem édesanyám 60 és egy 735-öt használ teljes megelégedéssel)
Azért ajánlottam azt amit, mert az írt felhasználásra tökéletes, és ebben a kategóriában/hosszú távon jobb felhasználói élményt fog biztosítani a WP-vel az 1GB RAM és Snap400 mint androidon az 1GB RAM és Snap410, persze csak ha nem állít nagy kompromisszumot a WP.Ez a "made in china" meg érdekes dolog, még az almás készülékeken is ott figyel az "Assembled in China" felirat. A Qualcomm meg a Xiaomi-ban is Qualcomm, stb...
A Microsoft/Nokia meg bőven nem az ismeretlen kínai kategória.Viktor0610: Nem volt kikötés hogy csak android lehet.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Az ájfón is kínai.
Szinte minden.
A Panasonic mosógép kínai. A samsung porszívó vietnámi. Jobb? Nem.A Xiaomi a világ 3. legnagyobb telefongyártója lenne, ha a Lenovo nem vette volna meg a Motorolát. Így a 4.-ek.
A Xiaomi okés minőségileg, hardverileg. Garancia meg a magyar forgalmazós, a Wayteq hozza be.
A lányomnak 1 éve van a Xiaomi Redmi 1S, nagyon szereti, és semmi baja. Van rá tok, meg üvegfólia az elejére, és védve van. -
voyager4.4
senior tag
válasz
Adott árért jóval többet nyújtanak a fenti lumiák, nem azért mert 60 éves, fiatalnak is ugyan úgy ezt ajánlanám.
Netezésre bőven elég és nem lassul be úgy mint az android, nyilván a 2 évet meg fogja érezni ez is, de teljesen más világ.Androidból nevesebbtől, Samu Ace4, Lg spirit, de ezek jóval szerényebbek kb ugyanilyen áron.
Redmi 2 teljesen jó, garit a magyar wayteq intézi.Másodvonal beli samuk viszont nem ajánlottak, grand, neo, plus meg nem tudom milyen megjelöléssel futnak...
Viktor0610:: Nem volt feltétel az android.
-
BenHans
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #81428 üzenetére
Szia
Én ezt ajánlom első körben: [Lumia 735] Jó kamerák, előlapi is(5MP). 4.7" amoled kijelző, gördülékeny és a mindennapokban abszolút élvezhető felhasználói élményt nyújt. A következő középkategóriás Lumiákat is Snapi410-zel pletykálják, és ez is meglesz még egy darabig a 400-zal.
Ha phabletet szeretne akkor 640XL: [link]
-
voyager4.4
senior tag
válasz
-
Zeki
nagyúr
válasz
-
Švejk
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #13514 üzenetére
Alcatel OT997D, épp most láttam újonnan 52-ért, 1 giga RAM-al, erősebb procival, mint egy Ace II, vagy egy Desire X.
anatman09 HTC One S, LG Optimus 4X, ez utóbbiról csupa jót olvastam, ráadásul most jön rá a 4.1 grissítés. Vagy már kijött? -
Wa2x_
veterán
válasz
Hát ennyiért nem sok minden használható van újonnan. de talán nézd meg az Xperia Sola-t, Ace 2-t, Galaxy S-t, Galaxy W-t.
-
batai15
félisten
válasz
huh. árgépen kellene szétnézni.
én mondjuk ilyen prestigo duot megvennék. mtk dupla mag giga rammal. -
jeni
félisten
válasz
Alcatel OT-997D amit érdemes megvenni vagy a kisebbik Alcatel OT-992D 64000 Ft vagy 48000 Ft-ért tudod megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest