-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jmuranyi
tag
válasz
cellpeti #158512 üzenetére
Szia, ha már vélemény,
én a MI 10T Pro-t venném, most is IPS kijelzős van, ez friss telefon, vélhetően kap még két android főverziót, és biztonsági frissítéseket. A MIUI-val sincs bajom.Ha amoled kell, akkor a O+7p-t. Kb. mint fentebb.
A P30Pro valóban nagyon jó fényképeket tud készíteni, de 2019 eleji készülék, lassan akkor
is kifutna a támogatása, ha nem a Huawei gyártaná. Így meg, kb ki tudja.Samsung is jó, de ár/érték arányban ezt most kicsit kevésnek érzem.
-
mateus
senior tag
válasz
cellpeti #132877 üzenetére
Biztos, hogy laposra veri? Anno én is e kettő között gondolkoztam tavaly és S7 edge lett, nem bántam meg, bár most léptem tovább Note 8-ra
Az S7 edge mai napig iszonyat pörgős, bár P 10-et nem használtam napi szinten.
A specifikációk alapján S7 mindenben előrébb van kb:
1. Amoled kijelző (szemben LCD-vel) nagyobb felbontással és képsűrűséggel, tökéletes feketével és napfény alatti láthatósággal.
2. Nagyobb akksi, vezetéknélküli töltés.
3. Baromi jó kamera, bár ebben a P10 se rossz.
4. IP68 szabvány szerinti védettség.Persze a P10 is jó teló, de a fentebb leírtak miatt választottam anno S7 edge-t.
-
-
hitchins
őstag
válasz
cellpeti #66946 üzenetére
Én m2-őt venném, szép telefon, kijelző bár nem hd, mégis nagyon szép nagyszerű színekkel.
735 kijelzője hd, de a fehér messze nem fehér.
Akkuidőre valaki írta hogy 735 jobb. Nahát ez nem igaz. M2 topicban jól látszik, hogy simán elmegy a teló 3-4 napot, van aki egy egész hetet kibírt vele!!! mondjuk gondolom nem sokat használta.Összességében egyedül a kamera ami alapján 735 mellett döntenék minden más alapján M2 választanám.
Szerintem érdemes lenne átgondolnod milyen os-t akarsz és az alapján dönteni.
Én 2 év wp utána megyek vissza droidra. Jó gyors meg minden de sok minden hiányzik nekem.
Viszont lehet számodra wp az ideális, ezt már csak Te tudhatod... -
Flind
senior tag
válasz
cellpeti #66946 üzenetére
Én a Lumia 735-öt. Jobb kijelző (Oled vs TFT), jobb üzemidő, jobb kamera, extrák: LTE, QI töltés, micro SD 128GB-is (M2 csak 32GB-ig). És ugye a WP, ami gyorsabb, stabilabb, és borítékolható a hosszabb supportja, de nem mindenkinek alternatíva. Ha neked az (nem zavar a zártság és a kevesebb app), nincs kérdés, Lumia 735.
-
freestailo
őstag
válasz
cellpeti #178 üzenetére
Szia, én wp7-est már nem vennék, inkább egy wp8-ast ami még frissülni is fog márciusban. Ennyi pénzért már kapsz egy új garanciás lumia 525-öt dual core 1 ghz, ips kijelző, 1 giga ram, 8 giga rom, bővíthető micro-sd-vel, micro-sim-es és nagyon korrekt kis készülék. Van ahol megkapod 2 év garival 45 ért, de van ahol 1 év garival 38 -ért. Függetlenül és tartozékokkal. üdv
-
Pepeninho
őstag
válasz
cellpeti #25904 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet mókolni a telefonnal.
A véleményem a telefonról az, hogy kategóriájában nagyon jó. Kellemes nagyságú, tökéletes összeszerelés és anyagválasztás. Valamint ha az ember nem akar vele a Holdra utazni (azaz a telefon tudásához mérten nem nagyok az elvárásai) akkor egy remek telefonod lesz 1-2 évig.
Mennyi a keret?
-
sch_a
addikt
válasz
cellpeti #25841 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani. Haveromnak van S2-je, az csinált érdekes dolgokat. Pl. ha egy bizonyos ponton megnyomta újraindult. Szerinte SW hiba volt, mert frissítés óta nem csinálja, de ezt azért elég nehéz elképzelni. Szerintem nézz be a topikjába, ott meg tudják mondani milyen arányban halnak be.
(#25842) Dark Archon
Ha bevállalsz bolti garisat, akkor ez pont illik az Atrix 2-re. Azért mondom ezt, mert ilyenem volt, most adtam el. Én szerettem, és meghibásodásról se nagyon hallottam. De az előbb az Acer S500-at is ajánlottam ilyen árban. HD-kijelző, erősebb proci, NFC...
-
sch_a
addikt
válasz
cellpeti #25832 üzenetére
Honnan vennéd egyébként? Motorola Atrix 2 van még ennyiért újonnan. Én is ilyen árban nézelődtem, aztán végül a 4X HD-t ajánlották itt, ami kicsit drágább ugyan, de végül azt rendeltem. Használtan nyilván találni jobbakat is, de én azokat nem szoktam figyelni. Meg persze én csak android vonalon gondolkodom.
-
gabor231
tag
válasz
cellpeti #17284 üzenetére
én az motorola atrix 2 venném. 60 alatt van újan!még lehet kapni egy két boltban
minőségi erös,szép
És minden szempontból jobb a L7 nél.
ÉS szinte ugyanaz a soc mint z L9 (épp néztem hogy L9 5mp )akkor már nincs egy lapon. de gpu proci u.a
4.3" 540x960 rgb matrix kijelzö
1gb ram
8gb belsö memó (5.8gb körül használhatsz)
8mp kamera(1080p video 30fps)
hdmi kimenet
komoly akksi idö (általában 2 napot elmegy és akkor használva van)
4.1 jelly bean
S2 tudás sokkal olcsobban,meg nincs szar beégett kijelző
s2 valamivel szebb fotot tud késziteni sötétebb helyeken,videoban viszont nem jobb.zárt bootloader
video felvételnél 50% felé kell venni a kijelzöt mert gerjed és behallatszik a felvételbe,felette már nem
csak bolti gari van,de az ára miatt vállalható böven.
kb ennyi a telo hibája,
igen kevés a szervizes készülék,nincs igazábol más tipushibájapeace
-
pit stop
addikt
válasz
cellpeti #17290 üzenetére
Ha van Xperia T ennyiért, akkor inkább az sokkal, mint L9. L9 speci, Xperia T Speci.
Alacsony ppi nekem szúrja szemem mióta váltottam magas számúra, de proci is erősebb, meg úgy nem tudnék mondani olyat amibe L9 erősebb. Jelenleg rendszer frisebb rajta, de T-re is jön JB - ennyi -
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
válasz
cellpeti #14247 üzenetére
Ez ízlés kérdése. Szerintem az AMOLED borzalmas: túlszaturált, ezáltal nem természetes színek, sárga fehér, plusz ha Pentile Matrix-os, akkor még "recés" is. Ráadásul az, hogy kevesebbet fogyaszt is csak akkor igaz, ha nagyobbrészt fekete a képernyő. Mivel ez a telefonokra nem nagyon jellemző, sőt a legtöbb program is fehér/világos a háttere, így nemhogy kevesebbet, de többet fogyaszt, mint egy LCD panel.
Az IPS-nek hatalmas a betekintési szöge. Én az IPS-est választanám.
-
Gabó75
senior tag
válasz
cellpeti #3161 üzenetére
Most úgy áll, hogy hivatalosan kijött az ICS, de a JB már nem. Nagy baj nincs, mert a Razr-ra ki fog jönni nagy eséllyel. Ugyanaz a vas, szóval XDA-n hamar meglesz a rom. Amennyiben nem így lesz, akkor használjuk tovább a már most nagyon jó CM10-et (nem hivatalos JB). Nagyon gyors és kevés ramot eszik. 400 MB alá még nem ment a szabad ram mennyisége:-)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
cellpeti #300 üzenetére
galaxy s miui-val nagyon pöpec lenne az tény.
atrix elég jó telefon úgy olvastam tesztekből meg hw-esen elég jó cucc.
Sony arc s amit írtam jól támogatott ics is van rá hivatalosan, új sony-k nagyon jók szerintem támogatottság terén is a 2 magosok, igazán a méret dönt ezeknél is, hogy mekkora kell.Előfizusan sok alternatíva van igazán a tudás a lényeg hogy mi a fontos, S3-mat néztem én is de valahogy nem győzött meg nyomkodtam is, a sony-k jöttek be igazán design és tudásra is, de ez egyéni vélemény.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
cellpeti #293 üzenetére
Visszakerestem a hozzászólásodat: [link]
Ezekből én a galaxy s-t választanám az biztos, esetleg pár használt telo ami ennyiért mocorog hardveren:
sony arc s
moto atrix (Ez pl 50k-ért apróban bestbuy legalábbis szerintem)Élőfizetéssel meg sok minden van 50k-ba ami ezeknél jobb is pl. vagy függetlenül kéne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest