Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szori

    tag

    - Árkategória: Kb. 60.000 Ft, de ha picit drágább, még belefér
    - Használt vagy új: csak új jöhet szóba
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Független készüléket szeretnénk, viszont nem szükséges a gyártói garancia (magyar nyelv igen)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra, 2 évig
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Általános használat, Facebook, e-mail, böngészés, navigáció. Illetve fontos, hogy viszonylag jó képeket csináljon a telefon, illetve a "szelfi kamerája" se legyen túl gagyi (minimum 2 MP). Játszani csak egyszerűbb játékok.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csak Android
    Méret: maximum 4,7', inkább kisebb

    Olyan telefont keresek a páromnak, ami hosszú távon jó lehet, nem avul el pár hónap alatt (szal minimum 2 GB RAM és 16 GB tárhely). Létezik ez a telefon? :-) Egyedül az Z3 Compact volt eddig, ami a kritériumoknak megfelelt, csak az drágább, mint a tervezett keret.

    Ha nincs más, az 5 '-os készülék még talán szóba jöhet. Ott a Zenfone Laser-en gondolkozom, viszont a Snapdragon 410 kicsit elavult

Új hozzászólás Aktív témák