Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Badcraft

    csendes tag

    Üdv a fórumban!
    Régóta olvasgatom a PH! és a mobilarena oldalakat, de csak most jött el az idő hogy segítséget kérjek.

    Jelenleg egy SE Xperia X10i-m van, de nagyon nem vagyok vele megelégedve (rengeteg ROM-ot+kernelt kipróbáltam de hiába! Random reboot, váratlan alkalmazás bezárás/nem indulás, menü akadozás, lagg, stb. Szerintem nem kell bemutatnom.)
    Szeretnék egy olyan telefont amely strapabíró (mivel 3-5évre tervezném a vásárlást); az akkumlátor is bírja az igénybevételt; mivel az X10-nek is 4"os kijelzője volt, kisebbet nem szeretnék de a túl nagy (pl note) már nem jöhet számításba.
    Fontos a support, tehát a megfelelő (esetleges) szervíz és garancia (bár az lenne a jó ha nem kellene), illetve a folyamatos szoftverfrissítések!
    - Árkategória: Ez annyira nem meghatározó, de nem akarok nagyon elszállni /max. 110-120e/
    - T-Mobilnál céges előfizetéssel venném
    - Inkább hosszútávra tervezném /3-5év/
    - amire használnám: navigáció! (iGO, vagy Sygic), telefonálás, sms, zenehallgatás!, e-mail, fényképezés, irodai alkalmazások /word, excel, pdf, stb./, esetenként játék
    - Nem zárkózom el a WP-től de inkább droidot szeretnék!

    Amiket preferálok:
    Amit elsősorban kinéztem az az S2 lett volna, de sajnos nem látom a t-mobile oldalán (ezek szerint már nem lehet kapni).
    Galaxy S3 vagy inkább az LTE verzió, mert azt hallottam hogy jobb ha 2GB RAM van benne!
    Érdemes e még várnom, az S4 megjelenéséig,; le fogja e nyomni az S3 árát ?
    Vagy elég nekem esetleg egy Galaxy S Advance, vagy ZTE Grand X IN (de arról meg azt hallottam hogy nem olyan jó a support), illetve elfogadok bármilyen ész érvekkel alátámasztott ötletet!

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák