Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    Sziasztok!

    Egy Sony Ericsson X10 mini pro mobil helyébe kellene valami, ami szép videofelvételeket (legalább HD) és fotókat képes készíteni. Fontos, hogy egyszerű legyen használni és a kamera jó minőségét illetően mégis kedvező ár-érték aránnyal bírjon. Egy Sony Xperia E4-nél sokkal jobb minőségű felvételeket készítsen.

    -Beszerzés ideje
    A közeljövőben.

    -Kinézet
    Ne legyen nőies (rózsaszín és társai), hanem konzervatív, férfias.

    - Árkategória
    Ez nehéz ügy lesz, harmincezer (már ez is sok, de nem merek kevesebbet ideírni :D), ha máshonnan nem is, de vállalati árlistáról talán sikerülhet elcsípni ezen az árszinten valamit a közeljövőben.

    - Használt vagy új
    Újat.

    - Hol vennéd meg?
    Telenortól vagy bolti függetlent valahonnan. Fontos a megbízható gyártói garancia, magyarországi szerviz, szóval ne Kínába kelljen visszaküldeni probléma esetén.

    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    Hosszú távra, a kamera számít, viszont nem kell extrának lennie.

    - Mire használnád?
    Telefonálás, sms, videózás, fotózás, de nem kell a legdrágább technológia, csak egy Sony Xperia E4-nél sokkal jobb minőségű felvételeket készítsen.

    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
    Lehet Android vagy akár Windows Phone, ha ez utóbbi jobb áron jobb minőséget nyújt, akkor főleg. Akinek szánnám a mobiltelefont, nem túlságosan járatos a mobil operációs rendszerek rejtelmeiben, eleddig egy Sony Ericsson X10 mini pro-t használt megelégedéssel.

Új hozzászólás Aktív témák