Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Faith: Szia :) Jó készülékeket nézel, és monanám hogy vegyél Alpha-t vagy Z3C-t, csak az a baj hogy újonnan megbízható forrásból, gyártói garanciával mindegyik jóval meghaladja a kereted.

    Ha 97k még belefér, akkor vess egy pillantást a Honor6-ra. Ha nem tudsz tolni a kereten akkor pedig Huawei P8 Lite lehet jó választás. (edigital)

    core2: 80k-P8 Lite, 66k-Honor 4X

    insomniac: Mivel nem írtál konkrétumot pl előfizetés típusa kedvezményre jogosító okos ráadás, ezért csak a listaárból tudok kiindulni. Ha van kedvezmény adott esetben jobb is beleférhet...

    Ha megfelel továbbra is a WP akkor a Lumia 640 jó választás.

    grizlisandor: Egy használt Z1 Compact lenne ami leginkább megfelelne az igényeidnek(kis méretű, max 60k, 2évre). A lényeg hogy legyen rá gyártói garancia. Ha tudsz tolni a kereten, és belefér a 4.7" akkor Galaxy Alpha, úgy emlékszem volt egy garis példány aprón.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák