Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackTiger

    tag

    válasz BlackTiger #79173 üzenetére

    Én is telefont szeretnék venni, lehetőleg újat, de ha tudtok mondani ellenállhatatlan használt ajánlatokat is, azt is megfontolnám.

    Árban 50 ezer forint körül gondolkodtam egyelőre, olcsóbb lehet, drágább inkább már csak különleges esetekben. Lehetőleg kisebb méretű legyen, az abszolút max. az a 4,7", de ez is már lehet nagy. Szoftveres téren nincs túl sok elvárásom, főként zenehallgatásra, netezésre, és ugye telefonálásra szeretném majd használni. Az előny, ha jobb a fényképezője.

    Árukeresőn nézegettem Sony M2 Aqua-t és egy Nokia 735-öt is. Ami a 735-ben elsőre hátulütő az az, hogy nincs dedikált kamera gombja, elméletben a többi Nokiához képest rosszabb a kamerája és nincs Dolby hangfinomító izé benne - amúgy ez mennyire jó technika? tényleg hasznos a zenehallgatáshoz?

    Utolsó kérdésem, hogy az árukeresőn a legolcsóbb árakat felvonultató webshopokból mennyire érdemes valójában rendelni? Érdemes a sokszor 10-esekkel olcsóbb elv. Németországból rendelt, viszont csak 1 év garanciás (vagy annyi se?) készülékeket rendelni, amihez nincs doboz és hasonlók, az 1+1 év garanciásnak megjelölt itthoniakkal szemben? Gyártói garancia? Webshopoknál eltérő dolgokat írnak, pl. az ujtelefon.hu-n azt állítják sok mobiljukra van 2 év. Máshol sokszor csak 1+1, amiből a másik csak szoftveres, azt megint nem tudom mire jó, a szoftvert itthon is tudja kb. bárki buherálni.

    (#79174) Devas: Igen, mi az a sok probléma ami van a 735-tel?

    Ajánlanátok egyéb mobilokat is, és boltokat ahol azokat kapni ebben az árkategóriában (50 ezer körül)?

    [ Szerkesztve ]

    Tigris

Új hozzászólás Aktív témák