Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bigbeagle01

  csendes tag

  Sziasztok!

  Szeretném kérni a véleményeteket, mert már teljesen összezavarodtam. Kérdeztem ismerősöket hogy milyen telefont érdemes venni hosszú távra, úgy hogy ne kelljen XDA-s romokat pakolgatni rá.
  Kritériumok nagyjából ezek voltak: legyen vaku, tudjon normális képet csinálni, bírjon ki közel egy napot wifivel/minimális játékkal/videó nézegetéssel/zenehallgatással/olvasgatással. Ára meg olyan 75-80 magasságában legyen, új állapotú, független vagy telenoros (bár sajnálok annyit kiadni érte, de ha ez kell ahhoz hogy normálisan bírjon éveket akkor legyen, bár az is szomorú hogy a gsm boltokban a nem ide szánt készülékek 10-15 ezerrel olcsóbbak mint az ideszántak, így például a boltok közt is el tudok veszni).

  Mivel tudják hogy a samsungot leszámítva nagyjából mondhatnak bármit így ezeket kaptam: LG G2/G3/Spirit 4G és egy HTC Desire 820.
  Valamiért a G2-t mondják többen is, de indoklás nincs, csak az hogy "jó".

  Szóval szeretnék egy kis véleményt/tapasztalatot kérni, hogy szerintetek mi az amit ténylegesen érdemes megvenni és megéri a pénzét (persze mondhattok egyebet is, nem kell a felsoroltakhoz ragaszkodni).

Hozzászólok Aktív témák