Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    Sziasztok!

    Biztos, hogy volt már téma, elnézést kérek, de nem olvastam vissza. Melyik telefon ajánlott most max 60-70 ezer forintért? Amit elvárok a telefontól, hogy stabilan, gyorsan működjön, ne akadozzon össze-vissza, normális legyen rajta a multitask (tehát lehetőleg ne zabálja fel a rendszer a RAM-ot), illetve képes legyen jó fotókat lőni nappal és rosszabb fényviszonyok között. Az új telefonokat nézegetve arra a következtetésre jutottam, hogy ilyen áron csak kínai telefonok vannak, amikkel nincs jó tapasztalatom, de adnék esetlegesen még egy esélyt, viszont tényleg olyat szeretnék, ami out of the box működik minden kókányolás nélkül. Zárójelben megjegyzem, hogy 2,5 év WP használat után váltok más platformra, mert az idegeimre megy már lassan az, hogy mindig mindenre várni kell, a gyári funkciók meg nem úgy működnek, ahogy azt elvárná az ember.

    Nézegettem a Honor 4C-t, edigitalnál egész jó áron van és ígéretesnek tűnik, viszont tesztet nem nagyon találtam róla. Erről tudtok esetleg valamit? Szoftveresen milyenek a Huawei/Honor telefonok? Fontos lenne a GPS is.

    A "nagyobb" gyártóknál úgy látom, hogy 100 ezer alatt nem igazán lehet kapni értelmes telefont, esetleg előző generációsat használtan. Érdemes inkább rászánni a pénzt és venni egy nevesebb gyártótól készüléket, vagy a normálisabb kínaiak (Honor, Lenovo, Xiaomi stb) is hozzák már ezt az "out of the box" szintet?

    Illetve még egy kérdés (bár sejtem a választ). A Telekom nagyon szórja kifelé az i4S-t, i5C-t, nyomott áron elvihetők és elvileg mindkettő megkapja az iOS9-et. A probléma csak a 8 giga tárhely, ami szerintem édeskevés. Gondolom nem érdemes ezzel foglalkozni...

Új hozzászólás Aktív témák