Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Benetto #78819 üzenetére

    szia,

    legalább annyi hibát olvashatsz az iphone 5s esetén is, meg úgy általában szinte minden telefon kapcsán, tökéletes sajnos nincs, pont úgy akad/kifogható problémás 5s is, mint bármilyen más típusú.
    az viszont nem teljesen igaz, hogy nagyon hamar lemerül az iphone 5s, telefonálásban és készenlétben valóban kevesebbet tud például az s5-nél, de kijelzős használatban nem feltétlenül marad el.
    nézőpont kérdése a túlárazott iphone - manapság egy csúcskategóriás samsung...stb. is kerül annyiba, mint az iphone -, de akik azt mondják, hogy a márka miatt nem éri meg a pénzét, azok jellemzően nem nagyon használtak még olyat és inkább elfogultan nyilatkoznak, mert a maga módján jó az.
    itt találsz egy elég jó alapot a különböző típusok összehasonlítására, külön a készenlét, beszélgetési idő, és különböző kijelzős használatokat is kiértékelve; link tudod rendezni név és kategóriák alapján is.
    3, de pláne 5 évre bátor dolog tervezni bármelyikkel is.
    írtad, hogy a legolcsóbbakat nézted az árukereső által összeválogatva, de érdemes tudni, hogy ott - és máshol is - a legolcsóbb ajánlatok általában okkal olcsók, például nem (hazai) gyártói, hanem csak bolti garanciás termékek, nem rendes áfás számlás, hanem csak "használt" 0% áfás, illetve néhány gsm üzletben a legolcsóbb ár csak a készüléket és a töltőt tartalmazza, a tartozékokat (fülhallgató...stb.) nem, azok már felárasok, szóval odafigyeléssel kell vásárolni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák