Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz hork #78264 üzenetére

    szia,

    a leírtak alapján nem ajánlok konkrét telefont, inkább néhány gondolat csak, jó szándékkal övezve;

    ne egy konkrét típusú készülék alapján ítélj meg egy oprendszert, az sp kontra s6 és társai adott tekintetben is ég és föld, android esetén ilyen szempontból nagyon nem mindegy, hogy csúcskategória, vagy attól lefelé.
    nem feltétlenül az alapján kellene telefont választanod, hogy sokan vagy épp kevesen birtokolnak/használnak olyat, illetve az sem mérvadó, amit mások mondanak/gondolnak róla, ha neked bejön valami, akkor az a neked megfelelő.
    a z4 (szerinted) miben lesz más android tekintetében, mint most az s6, g4 és társai?
    érdemes lehet kipróbálni a 4" kijelzőt is, nem, hogy 4.6", de akár 5" kijelző után sem mindenkinek bizonyul használhatatlannak és erősen kompromisszumosnak.
    most épp androidos telefonom van, de volt már több iphone is, és bizony nem buktam sokkal többet az androidos telefon eladásakor sem, időzítés...stb. kérdése a dolog, iphone esetén is lehet többet/sokat veszíteni, ha például hamarosan megveszed, aztán ősszel adod el, amikor az új típusok megjelennek és a most forgalomban lévő iphone típusok ára hivatalosan lemegy.
    android esetén - a nagyobb és drágább típusokat forgalmazó gyártók esetén - annyi a lényeg, hogy nem kell nekiugrani a megjelenéskor azonnal, hanem érdemes várni amíg mérséklődnek kicsit az árak, ez nem túl hosszú intervallum, utána már jobban kijöhetsz a későbbi eladásakor is.
    iphone/ios esetén is előfordulnak problémák a frissítések során, pláne ha régebbi/kifutó típusról van szó.

Új hozzászólás Aktív témák