Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AeSDé Team

    őstag

    Sziasztok!

    Édesanyámnak keresek egy 2 simes munkatelefont, aki épp most unta meg 2db munkahelyi butatelefonját. Ez lesz az első okostelefonja, nem szeretnék túl drága modellt, de azt sem akarom hogy csalódjon.
    Leginkább használt mobilok érdekelnének, árban max 40-50k.
    Hardver szempontjából szerintem elég egy gyengébb 2 vagy 4 magos modell, legalább 1gb rammal. Játszani nem szokott, tehát az IGP nem számít. Belső tárhelyből sem kell sok, most sincs több a mobilján 1-2GB fotónál. A kamera minősége viszont legyen jó, mert biztos gyakran használná fotózásra.
    Nem szeretnék 5"-nál nagyobb telefont venni, mert szeretné ha kényelmesen elférne a zsebében, és nem kéne folyton vigyáznia rá. Mondanám hogy legyen strapabíró (mint a régi nokiája), de ez szerintem túl nagy elvárás :D

    Valamiért olyan érzésem van hogy ezeknek a feltételeknek leginkább egy Windows Phone 8-as mobil felelne meg, mert talán azzal nem kell annyit babrálni mint az androiddal, hogy jól működjön. Olcsók és a Nokiákra jellemző a jó kamera. (ÉS frissül az OS, mert megkapják még a 10-et is, ellentétben a droidokkal)
    Persze szóba jöhet egy androidos telefon is, de akkor azon tényleg legyen megbízható, minőségi szoftver.

    Nagyon röviden: dual-sim, gyenge-közepes hardver, jó kamera, megbízható OS, kompakt dizájn.

    Nagyon díjaznám ha valaki segítene, vagy legalább valami útmutatást kapnék, mert mióta 1,5 éve megvettem Xperia SP telefonomat azóta alig foglalkoztam mobil hírekkel/újdonságokkal :D Főleg kínai telefonokkal kapcsolatban, és Windows Phone vonalon vagyok tájékozatlan. Meg úgy eleve a dual-sim témában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák