Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vodar

    senior tag

    Most már jó ideje tesztelem aktívan a Lumia 735-öt (Windows Phone). Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, főként azokkal, akik telefonvásárlás előtt állnak:

    Használtam már BlackBerryt (Storm 2, Z10), iPhone-t (4 és 5) és Androidos közép-felső kategóriás készüléket (Samsung Galaxy S5) is.

    Számomra egyértelmű, hogy mind közül a jelenlegi, Lumia 735 muzsikál a legjobban. Igen, még az iPhone-hoz viszonyítva is. Hogyha valaki nagyon aktívan használ egy mobilt, tehát sok-sok órán át nyúzza nap-nap után a rendszert, az tudja, hogy mennyire frusztráló, ha néha meg-megfagy valamelyik program vagy kicsit belassul a rendszer 1-2 mp erejéig. És akkor az újraindulásról, lefagyásról ne is beszéljünk. Persze lehet, hogy valakit elkerül ez a jelenség, de akkor ő nem tartozik a "nagyon aktívan használja" kategóriába.

    Na most ezt tapasztaltam a RIM-nél, iOS-nél és Androidnál is. Ennél a Lumia 735-nél viszont egészen egyszerűen nem létezik ez a kis fagyós, belassulós jelenség. Villámgyorsan reagál minden parancsra és elképesztő gördülékenységgel teszi a dolgát. Mindezt úgy, hogy már több, mint 100 3rd appot telepítettem rá.

    Tehát hogyha valaki ebben az 50-60 ezres kategóriában keres telefont és az elsődleges szempontja, hogy stabil, megbízható mobilja legyen, akkor szerintem egyértelmű a döntés. Az alsókategóriás Windows Phone-okról nem tudok nyilatkozni, mert ez az első Windows Phone, amelyhez szerencsém van. Biztos, hogy ezentúl nem fogok más rendszert használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák