Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok! :)

    Vodától kellene telefon családtagnak, de nincs túl nagy választék... LG Leon 4G 1ft - Core Prime 10k ft - Lumia 640 15k ft - Xperia E3 15k ft - Ace4 15k ft

    Ebből szűkítettem a kört: Core Prime - Ace4 - Lumia640

    Innentől jönnek a kérdéses pontok és a plusz infók:
    1) Ha az árat nézzük az Ace4 szvsz nem ér +5k-t a CorePrime-mal szemben.
    2) Tartósság, stabil/gördülékeny működés és támogatottság szempontjából melyik a legjobb egy laikus személy számára?
    3) Az eddig használt Lumia 530-at váltaná ami egy borzalom. Gondol egyet kikapcsol/újraindul, nem elérhető ilyenkor újra kell indítani, random hívást bont (talán a közelségérzékelő hiánya is közrejátszik ebben) és bejövő hívás fogadására késéssel reagál.

    Szerintem a Lumia640 lenne a legjobb választás, de mégis van bennem egy kis ellenérzés. Talán az 530 miatt és mert én a felső közép és csúcskategóriás droidhoz (leginkább HTC) vagyok szokva és a WP körülményesebb viszont talán ebben a kategóriában a legjobb. (Nem ítélem el a wp-t egy belépős telefon után mert utálom ha ugyanígy elítélik a droidot, és tudom hogy az 530 után a 640 egy másik szint.)

    Esetleg más készülék? Vagy olyan amire érdemes várni pár hetet hogy felvegyék készletbe?

    Köszönök minden véleményt/segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák