Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ájvé #73820 üzenetére

    Hangminőség egyáltalán nem érdekel, mint mondtam olyan helyeken használnám ahol nem fontos ez a tényező. Hangminőségre csak itthonra költenék, de míg a laptopomon is csak az integrált hangkari szól addig itt sincs ilyesmiről szó. Az általad linkelt lejátszó meg annyiba kerül mint egy független Lumia 630. Ami már bőven az én elvárásaimat túlhaladja Az mp3 meg macera, azért is fizetni kell, az sincs ingyen. Megveszel albumokat míg egy-két nóta jó rajtuk, aztán saját válogatásokat készíteni. Macera az egész. Amúgy erre van is egy Sansa Clip itthon, bár azt a barátnőm használja jelenleg, szóval erre akár ez is jó lenne. A lényeg az online tartalmakon van, wi-fi-ről rántva. Ehhez meg tablet vagy okos lejátszó kellene előbbi nincs 4"-osban a 7"-osok meg már drágábbak jóval, nomeg a zsebben sem fér el, utóbbi meg kb kikopott divatból (gondolom pont a telók elterjedése és ára miatt).
    A telefon funkciók azért nem érdekelnek, mert amíg havonta elejtem pl ezt a régi ócskavasat és négy-öt naponta egyszer rádugom tölteni addig a másikkal ezek már rizikós kérdések. Nomeg eddig bármilyen okosabb telón telefonáltam mindig jóval szarabb volt a hangminőség (nehezebben értem/hallom a dolgokat) mint a kis 1200-on.
    Használt telefonoknál meg nem is tudom mire kell figyelni.
    Amúgy Windows-os telefonok is működnek sim nélkül (bár perpill nem látok olyat ami az előírt minimum árszintnek megfelelne, de azért jó tudni, hátha jön valami szembe)?

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák