Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ewyn

    csendes tag

    Üdvözlet a mobilnépnek!

    Erősen gondolkodom egy új készüléken, csak nehezen tudom kiszűrni a sok teszt (valamint a hozzászólások) tengeréből, hogy melyik az alaptalanul fröcskölődő szőrszálhasogató és melyik a komolyan vehető kritika.

    Az alaphelyzet, hogy eddig középkategóriás okostelóim voltak, de úgy érzem eljött az idő, hogy személyesen is kipróbáljam, miben más a felsőbb szférák kínálata, ehhez kérnék segítséget.

    Amire használom: folyamatos internetelérés, emailek, gyakori böngészés, vészhelyzetben GPS (borzasztóan tájékozódom :D ), néhány játék, rengeteg zenehallgatás, időnként egy-egy filmet megnézek a telón és szeretnék bele egy elfogadható kameraminőséget, a mostanival azért nem fotózom, mert számomra borzalmas képeket csinál (főleg amióta Jellybean került rá :F ).

    Fontos kritérium, hogy legyen atomstabil és a bővíthető háttértárnak is örülnék (a mostaniba is belepaszíroztam egy 32 gigás microSD-t).

    Vegyük úgy, hogy kb. 200k a felső határ, erre kérnék javaslatokat.

    Így első körben a Sony Xperia Z3 és a Samsung Galaxy S5 került a látóterembe, esteleg a Galaxy Note 4, de nyitott vagyok szinte bármilyen javaslatra.
    ((iPhone-t elvből nem veszek, nem a telóval van bajom, nem fogok magyarázkodni és pláne nem vitázni róla, ezt kérem hanyagoljuk.))

    Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Új hozzászólás Aktív témák