Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mutyuru

    aktív tag

    Sziasztok!

    Korabban mar kertem a segitsegeteket/javaslatotokat egy smartphone vasarlasa kapcsan. Akkor ugy nezett ki a Lenovo S660 lesz a befuto, de a forumot olvasva egy kicsit elbizonytalanodtam es igazabol nem artana, ha lenne masik alternativam, amivel osszehasonlithatom.
    Leirom az elvarasaimat:

    - Árkategória. - kulfoldi vasarlas miatt inkabb euroban adom meg az osszeget: 150-200 Euro kozott. Tobbet nem szeretnek raszanni.
    - Használt vagy új - csak uj garancias keszulek erdekel
    - Hol vennéd meg? - Uj keszulek, nem elofizetesre, mert csak magara a keszulekre volna szuksegen. Pl: a fentebb irt s660-t a pandawill.com oldalan neztem.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Attol fugg mi a hosszutav, de semmikeppen nem vagyok az, aki evente csereli a telefonjat, plane ha az 100%-an bevalik. Tehat 2 evet biztosan szeretnem hasznalni.
    - Mire használnád? telefonalas, sms, mail kuldes/fogadas (nemcsak wifin), gps idonkent, foto keszites idonkent (lehessen felismerni a dolgokat es ne csak elmosodott pacakat csinaljon), skype
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - android
    - Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) pl lenovo s660 es az ellenfelei.
    - Fontos tovabba az aksi teherbirasa, mert nem akarom mindennap 5 orat tolteni. Tudom a nagy kijelzo es az intenziv jatek leszivja, de jatek talan idonkent lesz rajta es akkor vallalom a toltest. Szoval jatek nelkul napi 5-6 telhivas es 20 mail/sms re hasznalva birja ki a 2 napot, kb 3000MAh+-s akksival kell szamolnom. Es a kijelzo merete legyen 5" alatti, mert nem peklapattal akarok maszkalni.

    Koszonom elore is a segitseget'

    Udv,
    M

Új hozzászólás Aktív témák