Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    Sziasztok!

    A gsmarena.com-on az akkumulátor üzemidők mennyire hitelesek? Lumia 630-nál például azt írják, hogy a stand-by idő: up to 600h. Ez azt jelentené, hogy bekapcsolom a telefont és ha nem nyúlok hozzá akkor bírna ki nagyjából ennyit? Kicsit nekem soknak tűnik ez az érték...
    Ha olyan telefont keresek amit mondjuk elég 2-3 naponta tölteni úgy hogy naponta max. 10 perc beszélgetés lenne és átlagosan vagy 30 perc internet/e-mail/facebook ( wifi ON), akkor minimum milyen akkumulátor időket nézegessek? (anyukámnak néznék egy bestbuy okostelefont)
    Csak olyan semmitmondó véleményeket találok, hogy "gyenge az aksi, mert naponta tölteni kell", de azt már nem írják oda, hogy mekkora használat mellett merül le x idő alatt.
    Még valami aksi ügyben. Mi a véleményetek a nem cserélhető aksis mobilokról? (pl. Motorola/iPhone)

    Egyébként a Lumia 630-at szemeltük most ki apróhirdetésen (max. ilyen árkategóriában kellene mobil), ami szerintem megfelelne neki. Csak picit aggaszt, hogy újként csak 20k-ért hirdetik és nekem olyan átverés szagú a dolog (főleg, hogy több új telefont is hirdet). Esetleg Kínából rendelt valami vacak klón lenne (ha létezik ilyen)? Meg iPhone 5S ~50k-ért nektek nem gyanús?:)

Új hozzászólás Aktív témák