Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz pit stop #57005 üzenetére

    Oké, akkor a konkrét példától függetlenül néhány megjegyzés, amit azért nyugodtan lehet a konkrét esethez kapcsolni:
    - a saját processzor nem feltétlenül hátrány, amennyiben akár a gyártó, akár egy fejlesztői közösség beáll a telefon mögé. A P6 mögött még ott a gyártó, mellette a MIUI-t készítő banda.
    - Egy telefonnak hiába van kurrens, fejlesztők körében ismert hardvere, ha a gyártó kiheréli a főzött ROM-ok használatának lehetőségét. Soha többet szolgáltatói - zárt bootloaderes - Sonyt. A Sony gyári támogatása egy kalap szar. A szememben a Z1c-n a márkajelzés kapásból levon 30%-ot a tartósságból, és akkor a karcolódási hajlamról még nem is beszéltünk.
    - A gyártók a kis példányban eladott telefonokat könnyebben magára hagyják. Ez előfordult már Sonynál, Samsungnál, HTC-nél. Gyanús, hogy a One Mini 2-t az ára kinyírja, én is inkább One-t vennék helyette.
    - Hölgyek nem frissítgetnek, magasról és szagosan nem érdekli őket a szoftveres támogatás. Működjön. A P6 gyári ROM-mal és MIUI-val is működik, akár évekig.
    - Én racionális vásárló vagyok. Akkor is figyelembe veszem az ár-érték arányt, ha ez esetleg a kérdezőt adott pillanatban nem zavarja. Ezzel elkerülhetők a "kiadtam ezé' a szaré' egy valag pénzt, és karcolódik!" jellegű visszajelzések, akár az ajándékozótól, akár az ajándékozott részéről. Számomra a Z1c az anyagminőség miatt erősen nem ajánlott kategória, és 60 rongyért is az lenne.

Új hozzászólás Aktív témák