Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz C.F. #55577 üzenetére

    Én sem szeretem a nagy telefonokat, nekem is fontos a kompakt méret, meg eddig csak Samsung-om volt, mégse vennék Samsung-ot csak a mérete miatt.
    Az LG L9 II és a Sony SP (ami látom szóba került itt még), tavalyi középkategóriás telefonok, lehet már 4.4-et se kapnak (nem biztos hogy hátrány a microSD tárhely kezelése miatt).
    A 8x26 és 8x28 sorszámú (négymagos) Snapdragon 400-as processzorok meg csak grafikai téren vannak lemaradva az SP hardverétől (de ott nagyon: Adreno 305:Adreno320=1:4), viszont újabbak, energiatakarékosabbak.
    Ascend G6 "csak" qHD és kb. kb ugyanott van processzorilag, mint az Express 2 (2*Cortex-A15 vs. 4*Cortex-A7), valamint új modell,de nem cserélhető az akksija. Szintén jó vétel lehet, ha kb. ennyiért megkapod, de ezzel szemben is jobb az Xperia M2 (kivéve méretben).
    Én akár GSM boltban/MediaMarkt-ban próbálnék kézbe fogni Xperia M2-t/Galaxy Express 2-t/Ascend G6-ot, és megnézném melyik illik még nekem a kezembe. Mérettől függően választanék, lehetőleg M2-t vagy G6-ot.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák