Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyrtyho

    senior tag

    Szerintetek Iphone 4 vagy 4s-t érdemes még venni használtan olyan 70 ezer forint környékén ? Vagy akkor már inkább Optimus F6 ? :DDD

    Csak azért kérdezem, mert én már tényleg nem tudom, hogy milyen telefont is érdemes venni hosszútávra, akkor a lényeg lenne :

    - Könnyű frissítési lehetőség újabb és újabb androidos rendszerre (Azzal sajnos tisztába vagyok, hogy egy idő után már nem lesz friss androidos rendszer egy telefonra.....)

    - Levehető hátlap, és cserélhető aksi (már csak azért is, mert a régebbi LWW telefonomban lévő aksi felfújódott a tegnap este, és már úgy dobta le magáról a készüléket)

    - Erős kamera minőség, és nagy hardver tudás

    Tudom hogy már az agyatakra megyek, ezért elnézést is kérek, és tudom jól, hogy álmaim telefonja nem létezik, de hátha tudtok segiteni, mert most jelenleg úgy vagyok vele, hogy Optimus F6 lesz a nyerő, mert az Sp kiesett a listáról a kivehetetlen aksija véget, a HTC One pedig egy picit drága, de előfizuval talán olcsóbb lenne, de nem tudom na...Szóval előre is nagyon hálás vagyok a segítségetekért. :R :R

    [ Szerkesztve ]

    best regards, egy fórumozó blogger

Új hozzászólás Aktív témák