Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz Bkrisz9 #47189 üzenetére

    Köszönöm a választ! Segített. Még lenne néhány.

    A jobb fajták elbírnak a teljes oldalakkal es amire irtad teljesen jók.
    Ezeket a jobb fajták milyen árszinttől indulnak magyarországi bruttó/áfát tartalmazó árban értve?

    es amire irtad teljesen jók Akkor ha jól értem a dokumentumokat megnyithatom, szerkeszthetem, HDD dokkolót csatlakoztathatok a telefonhoz. Ám a telefon operációs rendszere más, mint a desktop gépé. Ennek ellenére például egy 2TB-os HDD-t tud kezelni?

    szerintem megoldható lenne egy 5" koruli teloval ezzel a megoldással: bluetooth egér+monitor kabelel es a nagy kijelzon mar irni is tudsz.
    A monitor kabel az gyakorlatilag a HDMI csatlakozófelület használata?
    Valaki írta, hogy a monitort wifi-vel is össze lehet kapcsolni a monitorral. Erről a megoldásról mit lehet röviden elmondani? Annál kicsit többet, hogy rossz vagy hogy megoldás.

    es a nagy kijelzon mar irni is tudsz. Ez egy jó ötlet. Végül is kijelentettem, szükségmegoldást, ideiglenes megoldást látok az okostelefonban, nem a desktop végleges kiváltását akarom, csak ha a desktop valamilyen oknál fogva nem működik, akkor az okostelefon veszi át funkciójának egy részét, azokat, amik tényleg fontosak.

    Kollégák telefonjait nézegettem, 5" egy olyan méret, ami úgy tűnik, teljesen elfogadható kompromisszum. Bele fér a ruházat zsebébe. 7" már nehezen elfogadható kompromisszum.

    Mindenkinek címezve:
    Valaki tudna saját tapasztalatot megosztani? Kényszerből, vagy kíváncsiságból milyen deskttop helyett telefont használni otthon az asztalnál ülve. Játéktapasztalat nem érdekel. Böngészés, word, excel fájlok létrehozása, szerkesztése, majd visszatérés a desktop géphez. Valami negatív tapasztalat?

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák