Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Greentea #47083 üzenetére

    akkumulátoros üzemidőben a g2 a legjobb a felsoroltak közül, szervizben viszont verhetetlenek a samsung csúcstelefonok, a prémium gari keretében díjmentesen megy ki házhoz a szervizes, és egy húzósabb problémát is ott orvosol gyorsba, így nem kell szervizbe szaladgálni, meg napokra/hetekre leadni a készüléket.
    az s4 valamivel a g2 alatt tud akkumulátoros üzemidőben, de még az is jó, viszont a ferrari1 által is említett note 3 lenne akkor jobb választás, az akkumulátoros üzemidőben is kb. g2 szint, és a prémium garija is okés, jobb az lg módozatától.
    nekem tetszik az új wp, majdnem lumia 1520 lett az s4 után, csak a nagy mérete nem tetszett, pedig brutál az akkumulátoros üzemideje is - de végül az iphone 5s mellett döntöttem -, a 1020 is jó, de nálam főként a gyenge böngészős akkumulátoros üzemidővel bukott el, mert sokat netezek a telefonon, főként 4g/lte hálón.

    ferrari1; felébredetek lassan, de az lett volna az igazi, ha a 4.3 sem marad ki, illetve az lg esetén az sem biztos, hogy lesz még rá később is frissítés...

Új hozzászólás Aktív témák