Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Sondi1986 #46682 üzenetére

    Mérget nem kell rá venni Mr. Calhoun, mert az Xperia S-ből kiindulva lehet az gusztustalan is. Az Exmor R nálam nem forrt össze a minőséggel. Van amikor leragadt a K800 szintjén a dolog. Csak 5-8-13 MPix.
    De nagy valószínűséggel használható, nem egy maszatot csinál csak. De nem is fotómobil. Olyan közepesre számíts.

    GG rettentő jól hajlik, kipróbáltam. De olyan hogy törésmentes, olyan nincs. Az LCD-t védi a véletlen benyomódástól, hiába van nagyon közel, de ha földhöz vágod eltörik. Főleg ha pl sarokra, vagy kavicsra esik.

    Ez az OGS lamination az konkrét azt jelenti hogy baromi vékony a cucc, és közvetlen össze vannak illesztve, ergó nincs az a mélyen ülő kijelző érzet.
    Szerintem ezekben nincs az LCD-ben a kapacitív érzékelés mint iP-ben, bár nem is baj, mert negatívan hat a képminőségre. iMac 3-ik oldal

    (#46683) Viktor0610: levegő max az ujjad és az érintőpanel közt van. GG-s telóknál nem jellemző már az ilyen. Galaxy miin plexijénél igen, hogy ne üsd be. Persze semmit se ér.
    Érzékeléshez meg semmi köze, mert a legkülső réteg a védő, alatta KÖZVETLEN a kapacitív. Hogy utána milyen mélyen ül a kijelző, na az a lényeg, mint ahogy linkeltem.

    Szedtem már szét pár telót, azért mondom.

    (#46684) regeni: jó vétel az Xperia L, nem jobb annyival az F6, hogy erőltessük. Az Ace 3 meg ha nem LTE, nem javallott, mert Broadcom.

    (#46685) grabber: azért keress SGS-t, mert azt nem lehet mondani rá hogy lassú. Inkább az egy főzött ROMmal, mint Y300 gyárival. Persze mindkettőre van kitkat. Apropó Y300. Vagy Lumia 620-625, de lehet még az 520 is elég nagy. Ha nem kell túlbonyolítani.
    Ace2, abból találsz jó állapotút. Vagy SGSadvance.
    Ármax a Note N7000. Azt meg tuti látná. Részletes és nagy. Meg erős.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák