Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mtcob

    senior tag

    válasz pandapingvin #46582 üzenetére

    Hardveresen még nem is rossz, de a kijelző borzalmas..személyes tapasztalat :U Annyira fakó és színtelen (főleg az IPS-hez szokott szemnek) hogy rendesen rossz ránézni..de ezt láthatod ha MediaMarktba elmész és mellé teszel mondjuk egy LG készüléket..
    Szoftveresen sem remekel, a sony féle android nem a sebességéről híres, pl vannak mikrolaggok a főképernyő lapozása közben.
    Xperia L már jóval jobb, abba egy korrekt kijelző került :)
    Most nézem, az F5 valóban kikopott a kínálatból, pár hónappal ezelőtt még volt belőle a legtöbb helyen :U
    Akkor szerintem várd meg az új L szériát, elég ütős készülékek lesznek, plusz lehet becsúszik mellé egy jó szolgáltatói árazás is, úgy méginkább bestbuy lesz.
    Vagy +1 tipp: epxansysnál 60 körül van a Motorola Moto G...ez lenne a legjobb készülék a felsoroltak közül, viszont ami hátrány nála, az a magyar nylev hiánya (~90%ban pótolható két kattintással), a nem bővíthető tárhely és az FM Rádió hiánya....mellette szól az erős hardver, a gyönyörű kijelző és a garantáltan és gyorsan érkező szoftverfrissítések...LG-ken és a Sony-n is 4.1.2 fut, ezen már alapból 4.4... És idővek ez a különbség nőni a fog, ugyanis a Moto G vélhetőleg megkapja a következő és talán még az azutáni rendszerverziót is :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák