Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peet210

    őstag

    válasz atosan #40848 üzenetére

    Nem vagyok az a nagy jatekos, szoval inkabb csak mail, net, hirek, idojaras, gps, zene. Reg nem volt mar androidos telefonom, az utolso egy htc hero volt. Tehat a lenyeg, hogy ebben az arkategoriban egy jobb kijelzovel szerelt es az alapveto hasznalatnal nem akadozo keszulek. Pl. ha bongeszobol valtok a mailekre es kozben szol a zene akkor az ne akassza meg, nem szoktam a legujabb legszuperebb jatekokat futtani. A masik dolog a kamera. Nem szoktam sokat fotozni de a jelenlegi 3gs-nel legyen jobb. Valami ami meg eppen vallalhato.

    Az alcatel es lg az amit nalam utolso lett volna es a ket samsung ami az elso helyeken szerepelnek. de mint mondtam reg hasznaltam androidot. A samsungon regebbi rendszer van mint az lg. Mennyiben szamit ez? Vegigtapogattam par telefont, de sokat ennyibol nem lehet leszurni. Ahogy neztem viszont az lg nincs rossz arban ( uj, kartyafuggetlen keszuleket akarok venni), szoval ezek szerint megerheti az arat.

    Sokat olvastam, hogy az 512 mb memoriara szinte mindenki panaszkodik ( mar azoknal a keszulekeknel amiben ennyi van). Nagyon sokat szamit vagy teljese mertekben egyutt lehet vele elni ( pl. skype vagy barmely alkalmazas ami ennel tobbet igenyel)?

    [ Szerkesztve ]

    Today's record, is tomorrow's motivation

Új hozzászólás Aktív témák