Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kodmen

    tag

    válasz dokee78 #35132 üzenetére

    Köszönöm az eddigi válaszokat!
    A felsoroláson kívül nincs is más alternatívám? HTC? Bár azok főleg 1 GB RAM-al rendelkeznek csak...

    Sóhaj. Nem könnyű. Jó lenne ha bővíthető lenne (van egy class 10-es 32 GB-os memóriakártyám), az optimus g-nél a csupa üveg kicsit elriaszt (sérülékenynek tartom) a magyarországi forgalmazás pedig szinte kizáró feltétel a gyári garancia miatt. Sajnos független kell, mert nincs garancia, hogy a sim marad telenoros.

    Ezek alapján nekem most csak a Galaxy SIII LTE és a Galaxy S4 Mini van a látókörömben, de nem bánnám, ha segítenétek tágítani. Előre láthatóan 3-5 éven belül nem fogok tudni új telefont venni, ha most elköltök rá 100.000,- Forintot... ugyanakkor nem érzek késztetést, hogy a legújabb appokat használjam, jó nekem az évekkel ezelőtti, bevált, már ha megy az új telefonon is zavar nélkül.

    A kijelző két dolog miatt fontos: egyrészt fogyasszon minél kevesebbet, másrészt -ha már a korábbi keret háromszorosát szánom a telefonra- legyen szép, és itt nem a pixelsűrűség maximalizálásra gondolok, mert az plusz teljesítményt igényel, ami fogyasztást generál. A Galaxy 3-om kijelzője sokkal "jobbnak" tűnik, mint pl egy Desire X vagy Xperia ZR, a fehér az fehér. A fényerővel van inkább bajom, napsütésben nem látok semmit.

    Ezek alapján van még ötlet, vagy marad az SIII LTE - S4 mini dilemma? EZ esetben is várom a javaslatokat.

    Hálás köszönet! :R

Új hozzászólás Aktív témák