Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz matyi19 #32052 üzenetére

    Jó az az i5, olyan élményt droid soha nem fog nyújtani. Ráadásul az S4 baromi nagy, nálam ez szempont.

    Vele meg ne vitatkozz, látod hogy nem lát semerre, csak jön a divat baromsággal.
    Persze, státusszimbólum, meg drága. De ha egyszer kiveszed a dobozból aszt működik akkor miért ne vehetnék az emberek?
    Kamera szinten az i4 óta nincs nagy gond, hang mindig jó volt, i5-ön a hangszóró is fasza csak az elhelyezés nem. Digitizer tökéletes, burkolat prémium amíg szét nem hullik, a rendszer meg rettentő gyors. Alig hiányzott valami. WiFi-s galéria weboldalt használtam ugyan kábel nélküli megosztásra, de azóta találtam kínai appot windowsra ami pótolja a jailbreak pár előnyét anélkül, iOS7-en is, szal nem túlzottan érzem magam bezárva.

    Ellenben nyitva tarthatok sok appot, azonnal reagál, nem töröl mindent a RAMból azonnal, és se rendszerben, se játékban nem láttam laggot.

    Külön agyhalál videót vagy képet szerkeszteni rajta. Nem egy Sony Vegas, de telóhoz képest nagyon jó az Apple szoftverek.

    Szal engem az akku, a hangszóró helye, és a mass storage mód kivételével meggyőzött. Mondjuk a kopás repedés is zavar. Ez a baj velük. De nem fagy, nem omlik össze, nem indul újra, nem kell ötször vakarni a képernyőn hogy felvegye a telefont, és ezt akármelyik iphone megcsinálja. Meg a telefonkönyvet se nyitja órákig :U

    (#32053) hardy555: a váltás kontrasztját enyhítené a HTC one, de próbálkozhatsz mással is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák