Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz lupus1337 #31944 üzenetére

    Ha kamera nagyon fontos, akkor marad az I5, de megvarnam inkabb az I5 S -t.
    HtC ONE es Nexus 4 kameraja sajna gyengusz (nem teljesen egyforma szempontokbol), bar boven hasznalhato, de az I4S kameraja is leveri oket (igaz ugyanazt hozza mint az I5 kamra...emiatt is erdemesebb lenne varni 5S-re).
    Minden mas szempontbol a ONE es a Nexus4 nagyon jok, I5-tel egy szinten vannak (I5S nem tudni meg lesz-e erezhetoen jobb hasznalati elmenyben) csak az oprendszer mas, es a ketto kozul azert mondom a Nexus4-et, mert azonnal kapja a friss szoftevereket es sokkal hosszabb ideig mint a HTC. Pl. HTC-re kijon majd valamikor az android 4.4, de nem tudni mikor, es valoszinuleg utana mas mar nem, mig nexus 4 mar hamarosan 4.4-et fog futtatni, es a kovetkezo foverziot is tuti megkapja jovore valamikor, meg annak frissiteseit.

    A meretrol (ami tenyleg egyeni preferneciak alapjan itelheto csak meg):
    nekem pl. meg az I5 is nagy picit, mert a telo mindig nalam van, es fokent kapcsolattartasra hasznalom (mindenfele formaban persze nem csak telefonalas), netezni is lehet vele ha kell valahol ahol nincs mas lehetoseg, de nem az a fo feladat amit nalam ellat (arra tablet sokkal jobb).
    I4 meret ezert nekem jobb lenne (mindegy melyik oprendszeren). Szeretnem ha motorola defy hazaba raknanak csucs hardvert, akkor visszaternek androidra.
    Nexus 4 mar kenylemetlen volt (nekem) zsebben hordva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák