Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evo87

    őstag

    Sziasztok!

    Hamarosan szeretném lecserélni a lassan két éve szolgáló SE Xperia Mini-met. Az Androidos vonal mellett a WP is érdekelne, ugyanis számomra nem fontos, hogy mélyebben belenyúlhassak a lecsóba. Jórészt telefonálásra, emailezésre, kisebb arányban netezésre és csevegésre használnám a telefont, tehát különleges igényeim ilyen téren nincsenek, inkább a megbízható, stabil rendszert, a jó minőséget, a jó üzemidőt és a gyorsaságot részesítem előnyben.

    A kiszemelt példány a Nokia Lumia 520 volna, aminek hátrányaival (nincs vaku, FM, néhány WP-baki) úgy hiszem, együtt tudnék élni. Boltban már nézegettem is, s valóban gyorsnak, egyszerűnek és praktikusnak tűnt.

    Ebben az árkategóriában olyan Androidos modellek közül tudnék még választani, mint a Huawei Ascend Y300, Sony Xperia E, Samsung Galaxy Fame, HTC Desire C és Desire 200.

    A felsoroltak közül melyik lehet jobb választás az 520-nál? Illetve Androidos szemmel milyen akadályokba ütközhet az ember a WP8 esetében, volt aki megbánta a váltást, esetleg aki jobban érzi magát WP-n?

    iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

Új hozzászólás Aktív témák