Hirdetés

 • Neck

  PH! addikt

  Melegedni mind melegszik, némelyik többé, mások kevésbé, attól függően, hogy pl milyen a háza. A fémházas telefonok ebből a szempontból előnyben vannak.

  Egyébként, ha nem játszol, bármilyen más tevékenység esetén teljesen biztos vagyok benne, hogy egyik típusnak sem zavaró a melegedése.

  Akksi után itt nézz szét, keresgess rá a telefonokra.

  Kezelhetőség, használhatóság - apró eltérések vannak a telefonok között, (pl HTC Sense felület), de ezekre az adott mobilarénás teszt elolvasása után kaphatsz választ - egyébként, bármelyiket is választod, olyanba azért nem fogsz belefutni, hogy használhatatlan; van jó, meg még jobb.

  Ugyanolyan eszméletlenül sok program van Huawei-hez is, mint HTC-hez. Egy időben a HTC is olyan "noname" márka volt, mint a Huawei, telefonösszeszereléssel foglalkozott.

  Mára a Huawei is ismertebb lett, emiatt nem kell félni tőlük, 1000 éve foglalkoznak telekommal :)

  Viszonylag jól bírják az "üvegek", de ha nagyon félsz hogy baja esik, bumper.

  Asszem ennyi :B

  #30005 Zebu:
  Annyira nem drága az, az iBuyGou tesz rá egy viszonylag durva árrést.
  Egyébként a Meizu-val karöltve, (meg talán az Oppo meg a Lenovo high-end telói vehetők ide) high-end prémium telefonnak van belőve, Kínában rengeteg helyen óriásplakátokon hírdetik, központi helyen van elhelyezve, TV reklámok stb. 2200 CNY, ami kb $360, ami egy 13 megapixeles, 1.7GHz-es S4 processzorú 2GB RAMos telóért szvsz nem sok...

  Nagyon népszerű, és minőségi telefon (itt van az ölemben) azért is egy picit drágább.

  [ Szerkesztve ]

  Mi2S 32GB + Redmi Note 3 Pro 3/32 + Redmi Note 4 4/64 B20 + MiBand + Piston 2 füles + Dual Driver füles + 10000mAh Power Bank = Segítség, Xiaomi invázió!!!