Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    válasz Švejk #28890 üzenetére

    köszi a tippet. szeretem a japán dolgokat. csakhogy a Z/ZR már kb. az a kategória ahol a galaxy note 2 is van. ilyen szempontból már erős a dilemma.

    Másvalakinek esetleg erre?

    Nexus 4
    Galaxy Note 2
    Xperia SP
    Xperia Z
    Xperia ZR

    ilyen max. 120-onpárat adnék rá, ez főlé nem mennék. De az SP is szimpi igazából, lehet hogy tényleg bőven elég is lenne, csak ha már úgyis kiadok 80-at SP-re, ami 2-magos, és úgyis évekig akarom használni, akkor nem éri-e meg jobban többet adni egy 4-magosért?
    Amit említettem is, hogy sűrűbben olcsóbb vagy ritkábban drágább? dilemma. erről kinek mi a véleménye? mondjuk a defy-t is használtam volna még tovább is ha nem romlik el az aljasa. és mi a garancia hogy a 4-magos drágább gép tovább fogja bírni mint 2,5 év? fogja-e bírni 4 évig? 3 évesen is még elégedett leszek-e vele? mondjuk a 2,5 évente 80 is kicsit sok persze, ha azt vesszük hogy ez egy "csak egy telefon". jó igaz nem csak egy telefon, de sok szempontból luxuscikk.
    a másik dilemma meg amit itt lentebb egy kolléga említett hogy egyáltalán feltétlenül erősebb-e a 4-magos mint egy 2-magos...? ez sem biztos.

    [ Szerkesztve ]

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák